Яне и Галя се взеха ! – с видео

2

svatbaЯне Янев се ожени за дългогодишната си годеница Галя. Двамата сключиха брак в Роженския манастир. Булката не успя да сдържи сълзите си и се разплака от щастие. Галя живее заедно с лидера на РЗС вече пет години.

Седмица преди сватбата, годениците изпратиха подобаващо последните си дни като свободни хора. Яне Янев направи ергенско парти заедно с верни авери. Политикът обаче реши купонът да е в Македония, а не в България, за да е сигурен, че няма да има компромати после. Галя, която

Годежът на Яне и Галя
Годежът на Яне и Галя

завършва право съвсем скоро, прекара далеч по- скромно моминското си парти.

iane_galia_svatbaЯне Янев събра над 270 души рода на сватбата, докато от страната на булката имаше само 20 души. На нападките, че използва встъпването си в брак за политически цели, лидерът на РЗС заяви, че било крайно време да узакони връзката си с Галя.

Двамата живеят заедно от пет години, но до скоро връзката им беше пазена в дълбока тайна. Яне представи любимата си, едва когато в медиите се появиха слухове, че е гей. „Черният” пиар срещу лидерът на РЗС достигна върха, когато някакъв мъж с прякор Кигъна заяви в тв.предаване, че има хомосексуална връзка с политика. Тогава Янев реши да представи официалната си половинка. Под натиска на нестихващите дълго време клюки за ориентацията му, Яне се реши най- после да се сгоди за Галя и да я направи своя законна съпруга.

Яне Янев и Галя. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *