Яна разплака Орлин на рождения му ден

0

Яна Петко супервалсЯна разплакала Орлин на рождения му ден, разказаха присъствали на събитието.

Тя се появила в заведението с час закъснение, без да обясни защо е закъсняла. Двамата направили опит да се държат пред другите все едно, че са двойка, но нищо не било като в доброто старо време. Те усетили, че са фалшиви и не се получава, затова се смесили поотделно с гостите. Яна отишла при стари приятелки, а Орлин учтиво обръщал внимание на Мариана Попова, Мария Илиева, Любо от „Те“ и други колеги, които дошли да почетат празника му. Петко в червеноМариана, която е известна с голямото си чувство за справедливост и силна интуиция, стиснала ръката на съкафезника си от ВИП Брадър и го прегърнала няколко пъти.

Кулминацията обаче дошла, когато донесли тортата със свещите. Като в доброто старо време Яна предложила да му помогне да ги духнат заедно, след което му пожелала много творчески успехи и щастие в живота и любовта. Кой знае защо това пожелание натъжило Орлин и той се разплакал от вълнение пред очите на всички. Яна си тръгнала от купона преди него и това окончателно убедило всички, че вече нямат връзка и се опитват да поддържат някакви илюзии пред другите.

В същото време все повече се шири мълвата, че Петко Димитров окончателно е покорил сърцето на хубавата танцьорка и двамата изживяват романс не само на сцената, но най-вече извън нея. Той я разхожда из природата, вози я на мотор, целува я съвсем не братски и се държи с подчертана нежност към нея. Тя пък непрекъснато се гуши в рамото му. Дали тази идилия ще трае само докато ги изгонят от „Денсинг стерс“, или са решили да се отдадат на чувства и след предаването, ще стане ясно в началото на лятото. Но почти със сигурност е ясно, че Орлин е дълбоко наранен и жестоко страда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HyVD3hiJnHo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *