Яна Маринова се шири в палат за над 1 млн. лева

0
Яна Маринова със сина си
Яна Маринова със сина си

Бившата мис България и настояща актриса Яна Маринова преспокойно може да се похвали с една от най- впечатляващите и шармантни къщи на родния хай лайф. Оказа се, че Елена от „Стъклен дом” и в живота не си поплюва, а си живурка като царица. Русокосата хубавица, съпругът й и синът й от първия й брак се ширят в мега скъпарско жилище, което се намира в т.н.р. таен  „Квартал на богатите”. Става въпрос за  един от най – луксозните обособени региони в полите на Витоша, а именно „Делта хил”.  Тузарската къща на Яна Маринова е разположена не на северния хълм както на повечето родни звезди, а на южния в близост до татовата резиденция „Студена”.

Уютният комплекс се простира на стотици декари планинска площ. Мястото е изключително закътано и до него се стига по тесен път, но пък за сметка на това   се вижда от километри, поради култов  надпис имитиращ Hollywood.

Комплексът "Делта хил"
Комплексът "Делта хил"

Съвсем по баровски и типично за нашите богаташи шукарския регион имитира запада. Дори улиците са кръстени на европейски столици. Палатът на Яна Маринова, примерно се намира на една от най- предпочитаните скъпарски улици, а именно „Берлин”.

За собствения си дом Яна пък  е избрала звучното име –  „ Вила Комфорт”. Вила, ама по- скоро приказен палат е къщата на актрисата. Жилището й е на два етажа, естествено с 2 гаража, огромни тераси и завидна по шир и зеленина –морава. Къщата на Яна Маринова само на пръв поглед се   оценява на над 1 млн. лева. Е, как актрисата да не продължи да се снима в „Стъклен дом” въпреки всички скандали, та на Яна явно пари не й трябват, тя вече си има предостатъчно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *