Яна Маринова: Не тичам по сцената по долни гащи!

1

 

Актрисата Яна Маринова категорично опроверга слуховете, че  тича по сцената само по бельо и то еротично, което не оставя никакво поле за зрителската фантазия. Тя наистина играе в спектакъл с Асен Блатечки, на когото партнира полуразголена на сцената.

  Само че човек трябва да види пиесата и тогава да коментира – каза актрисата. Спектакълът е много комичен и ситуацията с разголването напълно се вързва с концепцията и в нея няма нищо пошло или протитутско, както някои го изкараха. Не е нито режисьорска недомислица, нито парадиране от моя страна да показвам тялото си на публиката, защити се Маринова. „Но спектакълът е толкова комичен, че само болен мозък би видял в това някаква маниерност или недомислица“. Това заяви самата Маринова, след което каза, че е превъзмогнала себе си и е разбрала защо хората харесват жълтата преса. Всеки си има идол и е жаден да разбере как живее той, какво прави. Някои даже искат да им подражават. Клюкарстването и воайорството по интернет било най-евтиното забавление на българите, които нямали пари дори да отидат на театър. Те жадно следяли всяка стъпка на любимците си, или на тези, които недолбват.

Яна си направила труда насила да погледа малко турски сериали, за да разбере защо те залепят 2 милиона българи пред екрана. Погледах и разбрах, обяснява тя. Когато собственият ти живот е труден и отчаян, ти се вкопчваш в нечий друг. Сериалите са начин да потънеш в един различен свят и да изживяваш всичко с героите, като с нетърпения чакаш какво ще се случи утре. Защото на самия теб нищо хубаво не се очаква да се случи. Тя се размечта и в България да се направят подобни сериали, които обаче да дават на зрителите онези ценности и устои, които самите те са изгубили.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SYQxZ2skczU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *