Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Яна Акимова бясна на Петко, че я е забъркал в любовна интрига

Яна и ПеткоЯна Акимова се появи бясна на тренировките с Петко Димитров. Тя грабна сърдито букета, който й носеше и го наказа да направи сто лицеви опори, после го мъчи с всякакви упражнения, за да си изкара гнева.

На ехидните й въпроси уморен ли си, той гордо отговаряне – не и облян в пот се хвърляше самоотвержено към следващата задача. Ще правиш лицеви опори, защото ти голяма устата, скастри го тя. Целият проблем дойде от изцепката на Петко миналата седмица. Алекс го попита завел ли е дамата си на вечеря, а той отговори, че всяка сутрин закусвали заедно. Петко ЯняМедиите веднага гръмнаха, че между двамата са се появили по-различни отношения и Орлин е окичен с големи еленски рога. На места се появиха информации, че Петко казал, че репетират и нощем. Явно кроткият на вид Орлин все пак е задал някои въпроси на половинката си и Яна реши да си изкара гнева на бохема, който първо говори, после мисли.

Наказанието даде ефект и двамата танцуваха перфектно по дансинга и то един от най трудните танци – джайв. Бяха възнаградени с високи оценки от журито и похвали, а Алекс пак наля масло в огъня и попита кога и тя ще получи ефект. Мненията на зрителите пак се разделиха на две. Едните смятат, че Яна наистина е бясна, защото доброто й име замина и тя бе прибавена към огромната колекция от свалени жени от най-желания ерген в София. Другите обаче мислят, че не е издържала на чара на светския лъв и е изиграла сръднята за пред хората, за да разсее съмненията, че се е хвърлила в обятията му и тайно се срещат извънслужебно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *