Владо Данаилов: Знаех, че ни канят в Брадъра, за да унищожа баща си

1

Влади2Владимир Данаилов призна, че се е досетил, че канят него и майка му във ВИП Брадър, за да смачкат авторитета на баща му и да го унижат. Още при първоначалните разговори усетих това, но си казах, че ще се справя. Ще ги надхитря. Ще им отговоря, както трябва.

Обаче те ме подлъгаха. Мисии, разни глупости и ме принудиха да кажа някои неща, което не бяха истина. Принудиха и майка ми. Много добре го видях и го разбрах. И този портрет на стената…Вълнуваше ме, говорих си с него.

Чак като излязохме от предаването и като прочетох коментарите и изгледах интервюто на баща ми, разбрах каква мъка, обида и стрес сме му причинили. Осъзнах го, извиних му се, дълго говорихме. Той ми прости и разбра, че съм се опитал да бъда максимално искрен.

Но сега чувството, че аз съм виновен за болестта му не ме напуска. Непрекъснато звъня на Мария, тя ме успокоява, че е добре, но тази вина ще си я нося. Ще си нося кръста.

Аз зная, че Бог ще го излекува. Но му прати страшно изпитание в мое лице. Видях как зрителите бяха подведени, че той не ме е признал и не ме познава. Е,  как да не ме е признал, като нося името му, а безброй пъти сме се срещали.

Ако можех, щях да върна времето назад и нямаше да участвам в Брадъра. Взех си и бележка, че много говоря, моного са ми детски реакциите. Поправих се, казва от душа Владо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iND67kzNo1A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *