Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Взимат ти имота ако дължиш за здравно осигуряване

Данъчните и Националната здравна каса започват акция срещу длъжниците на здравни вноски. Засега щяло да се проучва кой длъжник какъв социален статус има, колко пари получава, какво държи на влог, какво имущество има, дължи или не дължи данъци.

Всички здравни длъжници ще влязат в специален списък, в който ще бъде отбелязано материалното им състояние и дължимите суми. Това най-вероятно е лека заблуда на противника, защото кой ще си прави труда да вкарва хора в списъци, за да им гледа статуса и да им се радва? Според депутати, след съставянето на списъците, длъжниците ще бъдат помолени със служебни писма да си платят, а след това държавата ще заведе служебни дела срещу тях.

Под предлог, че се прави „профил на здравно неосигурените“ всъщност срещу тях ще започне акция за прибиране на здравните вноски, дори срещу запор на сметки и ипотекиране на имущество. По същия начин си прибират парите ВиК, Топлофикация, мобилните оператори и други монополисти. Стигне ли се обаче до държавно принудително вземане, тогава се начисляват лихви, съдебни такси, такси за съдия изпълнител и ако дължите например 200 лева, те стават 1200. Министър Атанасова здраво се е заловила да напълни касата и след като двете й начинания не успяха – лишаване от правото да се продават имоти и коли с неплатени вноски и неиздаването на лични документи, сега хитро се е запътила към третия начин – законовия. А от него няма отърване. Само не е ясно що за закон е този, в който се осигуряваш за нещо, а като влезеш в болницата, не получаваш нищо и пак плащаш.

 ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Взимат ти имота ако дължиш за здравно осигуряване

  1. Fifi Отговор

    01.08.2012 в 11:30

    ТАЯ ЧЕРВОСАНА ПРОСТА СЕЛЯНКА МОЖЕ И ДА НАПРАВИ ТАЗИ ГАДОСТ.

  2. selvadja Отговор

    02.08.2012 в 10:34

    И без това едва свързваме двата края, а на цялото ни нямане ще пълним гушите и на корумпираните съдии. А и наистина поне да имаше смисъл от тези осигуровки, така или иначе си плащаш като ти се наложи да отидеш на лекар. На сина ми му предстои операция и уж всичко безплатно, но пак трябва да си купуваме това и онова, а той още няма 3 години. За какво безплатно иде реч и къде го видяха?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *