Взела ли е Фидосова 150 бона рушвет? – с видео

1

дебелаЗаместник-председателят на ПГ на ГЕРБ, едрата Искра Фидосова мълчи за проверка на НАП. Най-пълната жена в това Народно събрание Искра Фидосова отказала да коментира дали е взела 150 хиляди лв. подкуп от фирма ТИТАН АС ЕАД , замаскирани под формата на наем. Тя официално направила изявление за вестник „Сега”, че няма намерение да прави доходите си публично достояние, като се позовала на служебна тайна.

Това е много странно, защото вътрешният ни министър Цветан Цветанов оповести доходите си.двайсет Е, Фидосова по-важна ли е от него?
Иван Костов съобщи в национален ефир, че е получил мейл, в който се съобщава, че Фидосова наистина е прибрала 150 бона. Лидерът на ДСБ Иван Костов каза още, че трябва да се провери дали НАП е приключила проверката и да се сложи край на догадките.
Новината, че втората по важност дама в ГЕРБ е прибрала тлъстата сума излезе в медиите още през януари. Тогава се заговори, че тя е получила парите в резултат на отдаване под наем на имот на сметопочистващата фирма ТИТАН АС ЕАД.костов Платежното нареждане разкри, че сумата е била преведена на 15 декември 2007 година, когато Искра Фидосова беше член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Първоначално тя отговори само с думите, че не знае нищо по въпроса и не е запозната със случая, но впоследствие в медиите излезе и официалното й изявление, в което съобщи, че не би паднала толкова ниско да коментира измислиците на някого и не е получавала подобни пари.

Виж в какво се кле по изборите скандалната и откъм габарити, и откъм морал депутатка Искра Фидосова! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Дебеланата,е корумпирана като всичките останали в ГЕРБ. Само че се прави на хлебарка,независимо от габаритите си.А иначе се правят на борци за правдата и честноста. Гадове!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *