Вуйчото на Митьо Очите нашамари Диляна Гайтанджиева

1

Иван Петков, вуйчо на Митьо Очите, нападна журналистката Диляна Гайтанджиева и оператора й. Екипът на ТВ 7 се опита да вземе интервю от дома, в който в момента живее гангстерът,  след като излезе от затвора.

Гайтанджиева се опита да нахлуе в имота, който се води на името на Петков, за да се добере до Димитър Желязков. Въпреки че не беше поканена вътре, нахалната журналистка реши, че трябва да проникне на всяка цена, за да си направи интервюто. Стопанинът на къщата в Несебър, вуйчото на Митьо Очите, също реагира агресивно. Иван Петков започна да блъска ретортерката от ТВ 7 и да я псува.

След като страстите се успокоиха, вуйчото на Димитър Желязков все пак реши да отговори на въпросите на Диляна Гайтанджиева. Петков потвърди слуховете, че родственикът му, който наскоро излезе от затвора, започва да произвежда домати. По време на разправията между вуйчо си и репортерката на ТВ 7 Митьо Очите беше в къщата, но така и не се появи.

Шефът на Гайтанджиева, Николай Бареков, побърза да подаде сигнал в полицията за посегателство над служителката си. Няколко часа след скандала Иван Петков беше арестуван.

Само преди дни, Митьо Очите попадна също в МВР, където беше разпитван за готвен атентат срещу висш полицай от ГДБОП. С него беше привикан и Антон Петров – Хамстера, който беше разследван във връзка с бандата за отвличания „Наглите“. Двамата обаче бяха освободени веднага след разпита.

Къщата, в която сега живее Митьо Очите, се води на името на Иван Петков. Държавата конфискува имущество на Желязков  на стойност над 2 млн. лева.

Цветан Цветанов за ареста на Антон Петров – Хамстера и Димитър Желязков. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Трябвало е да и разбият главата това е нищо такива фалшиви репортажи като нейните разбрахме що за журналист по скоро курволист а не журналист

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *