Вуйчото на Митьо Очите дължи 310 хил. лева на държавата

0
Митьо Очите пак намери начин да прецака държавата

Родственикът на Димитър Желязков по  – популярен като Митьо Очите трябва да заплати на държавата 310 хиляди лева. Хилядарките  вуйчото на популярния крими герой дължи на властта, защото по време на делото срещу племенника си  е придобил луксозната баровска къща на  Митьо Очите в Несебър. По това време соченият за наркобос Димитър Желязков съвсем уместно и тарикатски прехвърля жилището си на името на вуйчо си Иван Петков, за да не го  докопа държавата.

Крими героя спаси по-крупните си имоти...

Припомняме ви, че по време на делото държавата конфискува цялото имущество на Митьо Очите или по – точно поне това, което оправният наркобос не успя да прехвърли на свои ортаци и близки. Вуйчото на крими героя Иван Петков също е съден като негов съучастник, но се разминава само с условна присъда.

След неправомерното прехвърляне на съблазнителния имот от страна на Митьо Очите на името на Иван Петков,  обаче  той е осъден да заплати 310 хиляди на държавата, но приблизително две години след това властта още си чака парите. От НАП Бургас заявиха, че наистина вуйчото на Митьо Очите дължи крупната сума на държавата, но не я е изплатил, защото не разполага с нея, а и няма имущество на негово име, което може да бъде иззето.

Димитър Желязков намери начин да спаси и имотите си от държавата!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *