Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Втори концерт на Х фактор, втори гаф на Нова телевизия

Х фактор изздънкаПредаването „Господари на ефира“, което събира всякакви медийни гафове и което започва след края на Х фактор, може просто направо да си излъчва Х фактор, коментират зрители. Още първата концертна вечер започна с гафове, които продължиха и през втората.

А сега да видим повторението на песните на изпълнителите – каза смело Мария Игнатова и на екрана тръгнаха бели черти, заменени след малко с реклами. Опаааа, дано не ни гледат „Господарите“, каза професионално тя и след рекламите пак се засили – а сега да се опитаме да видим повторенията на песните…Този път записът за всеобщо облекчение тръгна. Двете водещи се опитваха да говорят в хор, но синхронът им изобщо не се получаваше. Снощи предаването започна с обявяването на първия изпълнител и вместо той се появиха неизбежните реклами. Теодора елиминацииТе пък се проточиха над 20 минути, като се повтаряха, потретваха, затвърждаваха, утвърждаваха…

Оказа се, че авантата за рекламодателите се е получила заради спиране на тока в залата или незнайно къде. Ами като ще излъчваш в пряк ефир, не ли редно да си посигуриш двойно захранване? В края на епичната битка Мария отново свирепо каза – хайде сега да видим повторението на песните, ама не като вчера. От апаратната я послушаха и пуснаха идеален образ, но за сметка на това объркаха звука и всички пееха дрезгаво като Рей Чарлз. Дори дамите.

Публиката се стресна за кой дрезгавелко да гласува, но водещите се направиха, че не са забелязали гафа и тъкмо отвориха уста да пресеят участниците, когато ненадейни реклами ги прекъснаха на половината изречение. Токът ли спря, или просто нямаше никаква стиковка в телевизията за прякото предаване, никой не разбра. Но зрителите изпозаспаха, докато чакаха да свърши. Вместо до 23 часа, то се проточи почти до полунощ.  Дано слудващия път все пак се стиковат. А дано, ама надали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jn1HCqgSVIM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *