Втори братовчед на Бойко към полицаи: Цървули, ще ви е** майката!

0
Мним братовчед на Бойко налетя на полицаи

Кръвожаден мъж налетя на четири ченгета в Пловдив и ги заплаши със саморазправа, след като се опитали да го укротят и му поискали личната карта за проверка. Багабонтинът не само отказал да се легитимира, но и заметнал с мобилния си телефон по униформите, след което ги напсувал на майка и заявил, че е втори братовчед на Бойко Борисов.

За капак на всичко, 37 годишният Илия Памуков извадил триста лева и ги подхвърлил на служителите с думите:

„Ето ви тези три банкноти по сто лева, цървули мръсни, пускайте ме да си ходя, защото прокурорът е мой човек и утре ще ви е** майката!”

Всичко започнало около 4:00 часа на 16 юни, когато арестуваният Памуков нахълтал в денонощен магазин и по неясен начин попитал продавача за нещо си. Когато последният го помолил мило да уточни какво точно иска, агресорът изригнал и попитал дали знае кой е той. След това се хвърлил да бие човека, но не успял и само изпосъборил наредените по щанда запалки, след което офейкал.

Мним братовчед на Бойко налетя на полицаи

След няколко минути се озовал на автобусна спирка, където атакувал трима случайно минаващи мъже. За кратко време успял да образува нерви на новите си опоненти и без много да му мисли налетял и на тях. На местопрестъплението пристигнала патрулна кола с екип от четирима полицаи които забелязали, че Памуков безмилостно псува по гражданите.

Когато поискали от Памуков да си покаже личните документи той отказал и заявил:

„К` ви сте вие, бе, че ще ми искате лична карта? Ей, аз съм втори братовчед на Бойко Борисов, бе цървули недни, ще ви е** майката. Ей, и четиримата само проблеми ще си имате с мен”, след което хвърлил с джиесема си по единия от униформените.

Естествено, служителите на закона не останали длъжни и на секундата арестували дивака. В районното ония продължил да обижда, но започнал да блъска и по бюрото. Извадил триста лева и ги захвърлил по полицаите, след което им наредил да го пуснат, за да си нямат проблеми.

В крайна сметка, „вторият братовчед“ на премиера получи за буйството си условна присъда от две години и осем месеца, придружена с честитка за две хиляди лева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *