Втората жертва на софийските кучета почина – искат оставката на Фандъкова

0

88-годишният мъж, който беше нахапан до смърт от бездомни песове в квартал „Редута“ в София, почина рано тази сутрин. Усилията на лекарите останаха напразни. Старецът е получил шок, активизирали са се съпътстващите му заболявания.

 Въпреки обезболяващите, раните го болели ужасно и той стенел, казаха от медицинския персонал. Смъртта му била тежка, като на куче. Всъщност не като на куче, защото четирите най-агресивни песа от глутницата са евтаназирани съвсем безболезнено, а останалите са прибрани в приют, където ще се грижат за тях. Няма по-ужасен начин да умреш, коментираха медици.

Борбата между злощастния човек и псетата продължила над половин час. Имало и зяпачи, но не се намесили да разгонят глутницата. Старецът пищял за помощ, но нямало откъде да дойде. В същото време общинарите научиха от медиите какво се е случило. Социалните мрежи буквално се взривиха. Два смъртни случая на двама възрастни хора, изядени от зверове, все едно живеят в джунгла.

 Оставка! Махай се, Фандъкова! ГЕРБ – вън и други призиви, заливат Фейсбук. Що за община е това, която не може да се справи с едни скитащи кучета? – питат хората. Докога ще умираме изпохапани до смърт? Докога ще ни управляват с пълно безхаберие, а кучешкият живот ще е по-ценен и защитен от човешкия? Това са само част от жестоките въпроси, зададени от потребителите. Бащи на малки деца и хора с възрастни родители пък направо призоваха за саморазправа с псетата. Щом общината не може, ние можем, заканиха се те.

Сляпа жена всеки ден е нападана от бездомни песове. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *