Втората „Къртица“ влиза в замъка на Батман

0

karticata-zamakВместо в прабългарска ханска шатра, участниците във втория сезон на „Къртицата“ ще обитават средновековен замък, в който единствено няма да има духове и вампири. А може и да има.  Така дизайнерите от Neo Visia леко повдигат завесата около Базата, която през март ще обитават известните и неизвестни участници в шоуто.

Дизайнерското студио по поръчение на продуцентите е превърнало първият етаж на Базата в копие на готически замък. Помещението е  300 кв.м и има стден каменен под,  арки, елементи от ковано желязо, камина иголяма кръгла рицарска маса. На нея ще могат да сядат едновременно всички участници предимно по време на номинации и елиминации. Интериорът е повече от мрачен. Специално изработени скулптури на зловещи двуметрови фигури ще бдят край стълбището към втория етаж на Базата, където вероятно ще спят участниците, или ще се провеждат игри.

Цялата мебелировка на първия етаж е правена по специален проект за шоуто, тъй като по магазините   подобно готическо обзавеждане не се предлага. Дизайнерите се шегуват, че този вид мебели ще станат търсени на пазара, като минат няколко епизода и доста българи ще поискат да се обзаведат в този стил, който е стряскащ, но строг и изчистен, а камината придава неповторим средновековен уют и лек страх и респект.

Вторият етаж на Базата, специалните помещения и Арената все още се пазят в тайна, за да бъдат издаден малко по-съкно и да засилят интереса към предаването. Там обаче е заложено на супермодерна стилистика и на неочаквани стилови комбинации. Продуцентите отдавна уверяват зрителите, че ще всичко ще бъде по-модерно и мащабно от вижданото досега  в  българския телевизионния ефир.

Играчите – жертви също ще бъдат измъчвани по по-префинен и жесток начин, а препятствията ще са в пъти по-големи от предишните. Участниците вече също са известни, но се пазят в тайна, за да може медиите да спекулират с колкото е възможно повече имена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RHAJQIIxBKk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *