Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Всички изоставиха Вальо Топлото

Валентин Димитров -  Валъо Топлото

Валентин Димитров – Валъо Топлото

Валъо Топлото, който е подсъдим по 4 дела се оказа абсолютно сам в този труден за него момент.  Ексизпълнителният директор на „Топлофикация“ преди броени дни се лиши от услугите и на адвоката си. На 20 октомври Валъо Топлото уволни адвоката си Лъчезар Таков, от чиито услуги преди време се отказа и Златко Баретата. “ От 7 юли имаме разминавания с Таков, които по –  късно прераснаха в открита вражда“, опита се да аргументира по разумен начин своето решение бившият шеф на столичното парно. Валентин Димитров е подсъдим по четири дела, като за три от тях вече има осъдителни присъди, но за момента все още се радва на слънцето. Това е така, защото все още не е излязло окончателното решение по делата му от Върховния касационен съд. Конфликтът на Валъо Топлото с бившия му адвокат се разгоря още в средата на лятото, когато Димитров поиска да му бъде възстановена паричната гаранция по едно от делата.

Валъо Топлото с покойната си майка

Валъо Топлото с покойната си майка

Всъщност адвокат Таков съумя да му върне 15 бона от въпросната гаранция, която възлизаше на 20 хил. лева, но Валентин Димитров не остана удовлетворен от работата му. След като уволни адвокат Таков обаче Валентин Димитров се оказа в доста неудобна позиция пред съда, тъй като никой друг адвокат не се съгласил да го замести.

Поради този факт на 20 октомври бившият директор на „Топлофикация“ поиска от съда да му бъде назначен служебен защитник. Основната цел на Валъо Топлото е да избута всичките си дела до апелативния съд, защото там няма толкова засилено медийно присъствие. Според зам. градския прокурор Божидар Джамбазов Валентин Димитров е съумял да докара до апелативния съд вече 2 от делата си, така че не е толкова далеч от заветната цел.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Всички изоставиха Вальо Топлото

  1. .... Отговор

    23.10.2011 в 15:51

    Интересно дали журналистът,написал тази статия знае за съществуването на буквата Ь???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *