Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Всеки втори уволнен митничар се връща на работното си място

Шефа на Агенция "Митници" заяви, че всеки 2-ри уволнен доказва невинността си

Оказа се, че всеки 2 – ри митничар,  който е освободен от длъжност заради съмнения в корупция се връща на работното си място благополучно, веднага щом спечели делото заведено срещу него. Този факт обяви не някой друг, а лично директора на Агенция „Митници” Ваньо Танов.

50 на сто от уволнените митничари се връщат на работа

Той заяви, че 50 на сто от уволнените се връщат на работа. Ваньо Танов обясни, че това се случва, защото от  Агенция „Митници”  не съумяват да докажат вината на своите служители и в съда  съмненията за корупция срещу тях си остават само голи обвинения.   Шефа на  Агенция „Митници”  заяви още, че именно затова е бил създаден отделът “ Вътрешна сигурност”, който да проверява всеки сигнал за подкупен митничар  и щом в крайна сметка експертите, които се трудят там не намират нужните доказателства срещу своите колеги,  значи всичко е наред.

Важното според  Танов е, че в крайна сметка и проверяващите и обвинения служител си вземат съответните поуки от създадената ситуация. Шефът на Агенция „Митници“ заяви още, че за последните 3 години, от както той ръководи институцията са назначени нови 400 служители, които са минали всички тестове по европейските стандарти и именно те ще са хората, които ще променят към по – добро облика на агенцията.

По – добрият облик на Агенция „Митници“ засега е само химера!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *