Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Всеки пети българин е ку-ку! Десетки хиляди мислят за самоубийство – с видео

20 % от българите системно изпускат нервите си или директно преминават в другата емоционална крайност – тежко депресивно състояние.
Това заяви проф. Вихра Миланова – национален консултант по психично здраве. По думите й, причините са разнородни, но все пак най-често става дума за безпаричие и безработица, неразбирателство в семейството или болка по загуба на скъп човек.
„Има и случаи на хора, които се сриват психически заради това, че трудно обслужват кредитите си към банките. Нека не забравяме, че сега е сезонът на депресиите. В момента в психодиспансерите почти всички приети са потиснати и депресирани“, посочи още проф. Миланова.
Експертите са категорични, че зачестилите случаи на самоубийства и при млади, и при стари се обясняват със свръхотчаянието, което ги обзема.
Единствено в смъртта те виждат изход от ситуацията, в която са изпаднали. Самоубиват се най-често хората, които не заплашват постоянно, че ще го сторят. Тези, които заплашват, че ще сложат край на живота си почти никога не прибягват към действие.
„Факторите за емоционален срив се делят на външни и вътрешни. Много често обаче вървят ръка за ръка. Вътрешните са причини, които не зависят от човека – това са генетични предразположености към тревожност, депресия. Външните са различни неблагоприятни събития, случващи се в живота ни – емоционални раздели, загуба на близък и т.н.“, заключи национаалният консултант по психично здраве.

Депресия по български! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Всеки пети българин е ку-ку! Десетки хиляди мислят за самоубийство – с видео

 1. Krasimira Отговор

  25.12.2016 в 22:08

  Здравейте,

  От 4 години ме следят в реално време и облъчвта с гласове. Мога да ви насоча кой ни самоубива. Не съм никоя според схващанията на повечето селяци, но знам какво става. Ще ви пратя научно инфо, а не гледане на кафе и карти. Кои къде и какви експерименти провеждат. Работих 1 година за Глобул и 1 за Хюлет и те са основни действащи. 2 години пускам жалби, но ме гаврят. Те са привидно перфектни и ги пазат, а те ни убиват. Мога да ви дам директно хората и да ги проследите. Аз не съм единаствената. Има много убити по този начин и го крият зад лудост и самоубийства. Може да сте чели мои гневни мейли, но прочетете и за МК Ултра, Монарх…За съжаление ми се случва! Чуването на гласове не е лудост, а експерименти.

  С Уважение,
  Красимира Кръстева
  0899926389

 2. Krasimira Отговор

  25.12.2016 в 22:09

  Здравейте,

  От 4 години ме следят в реално време и облъчват с гласове. Мога да ви насоча кой ни самоубива. Не съм никоя според схващанията на повечето селяци, но знам какво става. Ще ви пратя научно инфо, а не гледане на кафе и карти. Кои къде и какви експерименти провеждат. Работих 1 година за Глобул и 1 за Хюлет и те са основни действащи. 2 години пускам жалби, но ме гаврят. Те са привидно перфектни и ги пазят, а те ни убиват. Мога да ви дам директно хората и да ги проследите. Аз не съм единаствената. Има много убити по този начин и го крият зад лудост и самоубийства. Може да сте чели мои гневни мейли, но прочетете и за МК Ултра, Монарх…За съжаление ми се случва! Чуването на гласове не е лудост, а експерименти.

  С Уважение,
  Красимира Кръстева
  0899926389

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *