Връх на пиар – наглостта! Николета щяла да осиновява китайче

1

Николета Валери интимна вечеряМедийната  двойка Николета и Валери отново се хвърлиха през глава да влязат в центъра на прожекторите още повече, че в предновогодишния ден няма много новини. Този път излязоха с безумната идея, че смятали да осиновяват китайче. Приликата с друга наистина звездна двойка – Брад Пит и Анджелина Джоли си е направо чисто случайна.

Двамата се похвалиха, че видяли чаровно китайско момиченце на летището. Те се заговорили с него /Николета на какъв ли език/  на връщане от Малдивите.  Уенди била много сладка и страшно ги била разчувствала. Двамата спонтанно   си пожелали да я осиновят, казва плейметката и решили освен поръчаните от дъщеря им подаръци, да й донесат в чантите  и сестричка, която щяло много да я зарадва.

Похвално! Стоят си двамата на летището, край тях се гонят деца и внезапно им изгрява – абе защо не вземем да си осиновим едно? След което бързат не да го осиновят, а да се похвялат пред медиите. Уенди, разбира се си имала майка, признават те. При това много добре облечена и много добре изглеждаща майка. Тя им позволила да се порадват на детето й, с две думи да му кажат добър ден и да му се усмихнат, след което се отправила към самолета си.

Тази абсолютно нищо не значеща случка обаче беше повод за невиждан пиар, в мига, в който двойката слезе на родна земя и побърза да обяви, че се е върнала от Малдивите. С две думи двамата са влюбени, двамата ще останат семейство и даже са готови да осиновят дете. Само че защо китайче? Китайските семейства имат по едно дете и изобщо не ги дават за осиновяване и едва преди месец им позволиха второ.

В българските домове е пълно със сираци и ако много иска, двойката тутакси може да си осинови и две. Или да им занесе подаръци за нова година. Но то струва пари, а мечтите за осиновеното китайче са напълно безплатни.

Един съвет към Николета – ако иска да се прави на самарянка, нека вземе детето на Валери и Алисия за празниците и да позволи на брат и сестра да се опознаят. Но тя и това не прави, защото е заета с мечти да си вземе китайче. Както се казва – глупости на търкалета, но има и наивници, които вярват.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/xWlNbdaUt08

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *