Враг №1 на Митьо Очите вече е в Бургас

0
Най-големият враг на Митьо Очите вече е в България

Един от най – големите врагове на  Митьо Очите от подземните среди Пламен Дишков – Кела вече е на топло в местната пандела. Припомняме ви, че  Кела бе основният заподозрян за  взрива на    колата на жената на  Димитър Желязков, при който починаха тя и братът на  Митьо Очите. По това време  Желязков се закани, че ще унищожи  Кела, веднага щом  той се появи отново в  България. Според наши информатори Кела не само вече е на родна земя, но и е вкаран тайно в панделата в Бургас, за да излежи присъдата си при изключително строг режим. От управата на панделата не дадоха категоричен отговор, дали  Пламен Дишков – Кела  вече е на топло.

Според наши източници Кела вече е в панделата...

Съвсем скоро обаче се очаква неговото присъствие в затвора да бъде официално потвърдено. Припомняме ви, че Кела  бе издирван  под дърво и камък от Интерпол доста дълъг времеви период  за убийството на Димитър Стаматов – Мастара.

Сега най – вероятно Пламен Дишков  – Кела ще се опита да намали тежката си 20 год. присъда, която трябва да излежи.  Според запознати,  за да успее да се измъкне от дългата ръка на закона,  Кела вече е спретнал  своя отбор  от скъпоплатени адвокати, които ще се опитат да отърват по всякакъв начин своя вип клиент от затвора.

Другото лице на Митьо Очите! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *