Врачки предричат смяна на министри

0
Пицата на Дянков не е постна за чиновниците

Ясновидката Николета Йорданова и нумероложката Цветанка Рангелова предричат, че в началото на лятото четирима министри ще се сбогуват със министерствата си.  Пророчеството се отнасяло за двамата вицепримиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов, земеделския министър и здравния министър също били в списъка. Премиерът се заканил да “хвърчат глави високо в МВР”, относно постоянните гафове в министерството на вътрешните работи. Бойко

Двамата приятели помислили за чиновниците в министерствата си

Борисов се ядосвал и на необмислените изказвания на Цветан Цветанов Относно финансовия министър който изглеждал“бетониран”, също щял да се раздели с поста си заради многото недоволни. Говорил за затягане на коланите, а на практика се получило точно обратно. Всички държавни чиновници взели не 13-та заплата, а бонус, много по-голям от една заплата. Лично Дянков раздал в своето министерство бонуси.  Вицето  дал благословията си за бонуси и в социалното министерство. В инспекциите по труда чиновниците се облажили с по две заплати във вид на бонуси. Служителите на НАП не останали също без бонуси.

Премиерът в началото на лятото ще е много гневен

Здравния министър Стефан Константинове разрешил парите на хората за здравни осигуровки да отидат във вид на бонус при чиновниците от здравната каса. Няма пари за здравеопазването, а 10 милиона са отишли в джоба на писарушките, на фона на постоянно излъчваните банкови сметки в телевизионните канали  за лечение на хора. Недоволството от земеделския министър било постоянно. Ясновидките предричат  смяната на министрите в началото на юни.

Министър-председателят щял да бъде особено гневен около рождения си ден и тогава щял да смени министрите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *