Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Врачки първо обрали, после уморили майката на Крум

Крум1Певецът Крум мрази всякакви измислени врачки и естрасенски и има основателна причина за това.

Певецът твърди, че те разболeли и убили майка му. През 2000 година след скандали и побоища родителите му се развели. Майката била сигурна, че им е направена черна магия и вместо да започне да гради живота си отначало, започнал да се мъчи да си върне съпруга. Тя се доверила на циганка, която уж разваляла такива магии и правела други за събиране. Циганката прибрала парите, баяла, мърморила си под носа, но нищо не се получило.

Малко по-късно от притеснение жената хванала рак на гърдата. магияТя отново не се доверила на лекарите и се хванала с екстрасенска, която й правела сеанси от разстояние. Това продължило с месеци, а когато все пак се стигнало до лекар, било твърде късно. Майка му починала в адски мъки, повръщайки кръв.

Изживях истински кошмар, спомня си певецът. Майка ми виеше от болки и ме молеше да я изхвърля през терасата, а аз запушвах ушите си и плачех. Тогава открих успокоение в алкохола и наркотиците. Напивах се и не я чувах как вика. Или бягах с приятели да се дрогирам, за да не я чувам. Може да е грях, но не издържах. А като изтрезнеех, псувах нейните врачки и баячки и ми идеше тях да хвърля от терасата.

Когато почина, не издържах да стоя сам цяла нощ до ковчега й. Оставих вратата отворена и стоях цяла нощ с бутилката и наркотиците и се молех да се чувства по-добре на другия свят, защото на този не се чувстваше. Но преди да почине беше спокойна. Стоях до нея и й пеех. Тя се успокои и затвори очи. Беше омиротвороена. И сега, все още като чуя за някакви чудодейни лечения от разстояние или видя някаква тлъста врачка как лъже хората, ми идва да скоча и да я затрия. Зная, че има хора с истински талант, но са 1 процент, а останалите 99 са мошенички.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Врачки първо обрали, после уморили майката на Крум

  1. Жанет Отговор

    23.04.2013 в 9:42

    Тъжна история. Горкото момче!

  2. бой по тия Отговор

    01.09.2013 в 21:18

    Има Църква дето е против тия мангасарски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *