Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Врачки налазиха фирмите – спасяват ги от кризата срещу 5 бона

Врачки хукнаха по фирми и предприятия да си предлагат услугите. Срещу „скромна” сума от порядъка на няколко хилядарки, гадателките предлагали сигурен изход от тежкото бреме на кризата, разкриват ужилени собственици. Хитрите шарлатанки надушили свободната ниша, появила се от влошаването на родния бизнес климат и направо отивали на място да предложат космическите си сили.

В кризата оборотите на врачки и гадателки рязко са скочили. Въпреки че хората масово нямат пари, дават и малкото си спестявания на разни измамнички, за да им развалят магия или да им гледат в бъдещето. Колкото по- тежко се живее,

Мошенички пълнят гуши в кризата

толкова повече избуява суеверието, коментират психолози.

Шарлатанките баламосвали отчаяни бизнесмени, че като им баят за късмет, изведнъж щели да започнат да печелят по много. Искали 5 000 лева от жертвата и им казвали, че парите трябва да събират една вечер лунна енергия. После обещавали, че като си ги вземат , сумата започвала да им се връща многократно. Разбира се, измамените нито виждат врачката после, нито си взимат парите си обратно. Вече има и няколко подадени жалби в полицията, но едва ли крадлите ще бъдат открити. Мнимите заклинателки обикновено идват от дълбоката провинция и вършеят в някой голям областен град. След един цял ден урожай, шарлатанките се прибират обратно на село и не се появяват отново на същото място.

Друга нова врътка на менте врачките е да пречакват безработни пред Бюрото по труда. Заклинателките само чакали някой да излезе и веднага го погвали. Срещу 10 или 20 лева измамничките надникват в бъдещето на жертвите си и веднага „виждат“, че до броени дни ще си намерят работа. Някои пък продавали амулети за късмет.

Врачка иска да заколи репортер от Господари на ефира. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *