Врачка казала на Лили Иванова, ще имаш слава и пари, но дете не

0

Лили Иванова гаджеОще в средата на 60-те Лили Иванова  разбрала от ясновидка, че ще остане цял живот сама и  бездетна. Приятели я навили преди един от първите й  концертите й да отиде при известна гадателка, за да разбере бъдещето си. Лили била млада, любопитна и веднага се съгласила. Тя много искала да знае какво й готви животът, все пак била медицински сестра и случайно я открили за сцената. Още от вратата жената й предрекла, че никога няма да има собствено дете. И то не защото не иска, а защото така е отредила съдбата.

„Тя само хвана ръката ми, задържа я, сякаш искаше да ме почувства и да се слее с душата ми , усмихна се топло и ми каза: голяма слава те чака, големи пари ще имаш, но много и много  самота те очаква до последния ти миг на тази земя. Край теб дечица няма да плачат и да се смеят,  защото на теб ти се е паднало и  много имаш да плащаш за миналия си живот, който не помниш, но съдбата ти го е кодирала“, спомня си потресена Лили.

Тогава певицата не обърнала внимание на думте за децата. Заразвала се на голямата слава и пари, а за дете смятала, че винаги може да си роди. Това обаче не се случило.

Зловещите думи на жената сякаш орисали певицата. Тя потънала в самота дори в най-силните си години, не й вървяло нито с любовниците, нито със съпрузите. А дете така и не се появявало. Едва сега Лили издава, че е правила много опити да стане майка, но никога не се получило. Орисията сякаш била в утробата й и не допускала там да се загнезди семенце.

Лили много често се срещала после и с Ванга. Пророчицата повторила думите на колежката си и казала, че за сметка на детето, тя ще радва много хора в България и по света и това й е дар от Бога. Други дарове обаче няма да получи. Сега певицата все по-често се сеща за думите на Ванга, че ще умре на сцената и се чуди как да ги тълкува. В буквалния смисъл ли, или че все още ще пее и ще излиза на сцена, когато ще настъпи неизбежният край.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OtquOJcOeIw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *