Впрегнаха и астролози да ни втълпяват победата на ГЕРБ, чакаме врачка с боб

3

астрологътПророк номер 1 Божидар Караджов бе извикан на помощ днес в Нова телевизия да вещае бъдещето на ГЕРБ и специално на Бойко Борисов. Голяма част от зрителите се питаха кой е пък тоя, но щом беше обявен за голям пророк, се заслушаха. Младият мъж изрецитира набързо, че ГЕРБ ще вземе още по-голямо мнозинство от досегашното на изборите, Бойко Борисов ще бъде абсолютен фаворит, но ще направи правителство от експерти, а не партийно. Този му ход щял да бъде много печеливш и експертите щели да извадят България от кризата за година. Бунтовете щели да спрат до две седмици, но стачките щели да продължат до самите Астролог номер 1 пък Анелия Лечева даде прогнозата си в сайт. Тя също предвещава голяма победа на ГЕРБ, но правителството кой знае защо ще е коалиционно и в него ще влезе СДС, който пък ще се възроди за нула време и ще стане много силен. Черешката на тортата естествено пак беше във „Всяка неделя“. хороскоп БойкоТам астрологът Апостол Апостолов, описан като най-опитният и най-точният в прогнозите си, бе помолен по телефона да направи хороскоп на Борисов. Той събра набързо няколко числа и каза, че след май месец експремиерът ще се занимава с финанси и бизнес и през ръцете му ще минават много пари. Кеворк го смъмри бащински, каза му да прави хороскоп една седмица и да дойде с голям и подробен. Тази неделя Апостолов се появи в студиото и отново повтори, че звездите показват, че лицето ще има собствен бизнес, който ще му върви като на бясно куче тоягите. Кеворк вече се ядоса, защото същият Апостолов бе предсказал преди 10 години на Станишев пак в студиото на „Всяка неделя“, че ще стане премиер. Дадена бе и картина оттогава, в която Станишев гледаше астролога любезно усмихнато и невярващо с израз от рода на „няма да споря, но това, което казваш, няма да стане“. Обаче стана – размаха пръст водещият и прати Апостолов един час в кулоарите да размисля. Човекът се появи трети път и най-после каза- спрете всякаква агитация, Борисов ще победи на изборите и без агитация и ще стане премиер. Виждам в бъдещето му много пари и той борави с тях, сложи си все пак тенекия човекът. Така за няколко дни всички контактьори с бъдещето се появиха да кажат как ще спечели ГЕРБ. Е, малко се разминаха в прогнозите, но то кой не греши. Но понеже до изборите има повече от два месеца, се очаква телевизиите да се напълнят с врачки, гадатели, екстрасенси и стари циганки, гледащи на боб. А социолозите и политолозите кой знае защо никой не ги слуша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/238YZzCbcPY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Това го измислха великите журналисти от БЛИЦ, нали? Като няма как да защитават ББ в момента, извадиха арсенал от врачки. Пълна гнусотия!

  2. Абе хора!Защо се оставяте да се отнасят с вас като маймуни!Защо въобще гледате такива предаване.Ами то и за малоумни прозира идеята им да ви излъжат

  3. Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *