Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Войната започна! Галена и Анелия се хванаха за гушите!

Войната между Галена и Анелия достигна своя връх на наградите на „Пайнер“. На церемонията, която се състоя преди дни, двете показаха пред фенове и колеги, че не могат да се траят, и само един поглед на криво е достатъчен, за да се хванат за косите.

анелия, галена, преслава

За да не ескалира напрежението между звездите и действително да се стигне до физическа саморазправа помежду им, шефът на фолк гиганта Митко Димитров съобразително бе разделил врагините в отделни стаи. Зад кулисите Анелия и Галена се избягваха, а когато се засякоха случайно по коридорите на НДК, дори не се поздравиха, обсъждат в бранша. Поне за всеобщото спокойствие на колегите им, през повечето време Анелия и Галена си стояха в самостоятелните стаи.

На сцената обаче враждата им излезе от контрол и доби комични размери. „От високо всичко изглежда много по-хубаво“, започна обръщението си Галена към своите фенове от подвижна площадка, която бе вдигната над главите им.
Изпълнителката от Смядово бе в приповдигнато настроение, защото минути преди изявата си бе получила жадуваната награда „Певица на годината“.

Разбира се, успехът и бе предварително известен, но Галена добре го изигра, като реши да благодари на феновете си, защото уж имали решаващата дума. „Според мен никоя друга колежка не е получавала от своите фенове такъв жест. Много ви благодаря, истински съм щастлива“, отсече тя.

Последните думи на Галена несъмнено бяха удар за врагинята й Анелия, която все още няма дарена песен от своите почитатели. Галена обаче има такава. Парчето й бе поднесено преди месеци от фенове като доказателство за тяхната обич. „Милички, без вас не мога! Вземете си от моето сърце“, подмаза се на подрастващите си почитатели Галена в края на изявата си. В този момент над главите им полетяха червени и розови балони във формата на сърце, символизиращи безпределната обич на певицата към тях. Жената на вафления бос Галин се поклони още няколко пъти и с насълзени от умиление очи се прибра зад кулисите.

Там обаче я очакваше Анелия, която тъкмо се приготвяше да излезе на сцената. Бившата жена на Коко Динев си бе гарантирала превъзходството над конкурентката си с предварително изготвена стратегия. Анелия бе събрала огромна агитка в залата, въоръжена с плакати, а от шефа си бе издействала важен приз.

Нещо повече – Анелия се сдоби със специална презентация на наградата си, така че тази на Галена да бъде омаловажена. Така доскоро смятания за най-престижен приз „Певица на годината“ бе изместен от този на Анелия за „Идол на годината“. Мисията изпълниха водещите Кали и Борис, които преди награждаването на Анелия обясниха колко ценен е призът „Идол на годината“.

Бил предназначен едва ли не за най-голямата звезда в България. В случая Анелия бе обявена за певица с изключителни гласови възможности, с широк диапазон, с най-много участия и освен това винаги била близо до феновете си не само по изяви, а и в ежедневието си. В резултат успехът на Галена на церемонията бе обезценен.Тя напразно плака и въздиша от радост на сцената, защото накрая Анелия излезе след нея като истинския победител на вечерта.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *