Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вотът на зрителите не изгони Владо и Ирен, а общественият натиск

Излизането от Къщата на Владо и Ирен бе грижливо подготвено от Нова телевизия, дни преди да е приключило гласуването на зрителите. Всичко това се видя на екран и ако у някого все още имаше съмнения, то фактите ги обориха. На номинираните майка и син беше отделен точно един час ефирно време да бъдат показани за последно колко  са добри.

На фона на скандалите в Къщата, те се показаха като най-големите самаряни. Дълго и самоотвержено прегръщаха деца в дом за малчугани без родители. Владо си играеше искрено с тях, докато Ирен предпочете да стои малко встрани и да страда за детството им от разстояние.

Изведнъж думите на Ирен, че Стефан никога не е виждал детето си, бяха опровергани в ефир от приказливата му баба. Той беше много грижовен. Идваше всяка вечер у нас и като забременя дъщеря ми, и като роди. Купи веднага креватче на бебето, носеше му играчки, играеха си. Беше всеотдаен. Но понеже не можеше да се разведе с Мария, лично аз пратих дъщеря си в Америка. Бабата била обидена, че не пуснали чедото й да отиде във Франция да си вземе филмовата награда и решила, че в Америка пътят към киното е по-лесен. Така успяла да пререже кариерата на дъщеря си и вместо артистка, тя станала продавачка.

Холивуд не се интересувал от нашите знаменитости. Въпреки това баща и син се срещали много пъти, бяха показани снимки с двамата, когато детето е на различна възраст, срещали са се и сега, преди Брадъра, пак няколко пъти. Говорили, събеседвали, звънели си. Само Мария не искала да допусне детето в дома си. На останалите номинирани бяха отделени по 15 минути да се представят и зрителите да преценят. Само че решението за Владо и Ирен е било взето много преди това. Най-вероятно под натиска на културната общественост, която от всички трибуни призова – спрете с тази гавра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Вотът на зрителите не изгони Владо и Ирен, а общественият натиск

 1. Зрител Отговор

  09.10.2012 в 14:35

  ТАКАВА ДЕМАГОГИЯ ОТ СТРАНА НА НОВА ТЕЛЕВИЗЯ НЯМА НИКЪДЕ-УЖ ЧЕ ГЛАСУВАТ ХОРАТА-КЪДЕ НА ЕКРАНА СЕ ВИЖДА-И ТОЯ КЛОУН НИКОЛАЙ КЪНЧЕВ ЖАДЕН ЗА ПАРИ И РЕЦИТИРАШ БЕЗМИСЛИЦИ-И СТИГА С ТОВА ОПЛЮВАНЕ НА ИРЕН И СИНА Й-ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КАКВО ДА ПРИКАЗВАТ ПО НОВА ЧЕ ПРАВЯТ ЦИРКОВЕ-А КАКЪВ Е ЖИВАТО НА НИКОЛАЙ К8ЪНЧЕВ,-КАТО ОСТАНА ГЛАДЕН, СЕГА ПАК СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК-ЖАЛКА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ-ВЪОБЩЕ ПЪЛНИ ИЗМИШЛЪОТИНИ

 2. Мони Отговор

  09.10.2012 в 15:28

  Как може да има още наивници, който да пращат SMS-и?
  От престоя на Влади и Ирен в къщата, ми СТАНА ЖАЛ ЗА ТЯХ.
  Влади,красавец и пълно копие на баща си от младите му години.
  НО, С ОСАКАТЕНА ДУША.И причината за това е именно Стефан Данаилов.
  Не го ли е грях сега, като гледа в какво се е превърнал ЕДИНСТВЕНИЯТ МУ СИН???
  Стефан Данаилов предпочел да гледа дъщерята на жена си( не негова дъщеря)и отхвърлил СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ!
  БРАВО СТЕФАНЕ !!!

 3. Роси Отговор

  09.10.2012 в 18:08

  Изумих се във Всяка неделя как кеворк и Хр.Мутафчиев ронеха сълзи за горкия велик Ст.Данаилов- малкото ми иважение към тях се изпари! В КОЯ ДЪРЖАВА ИЛИ НАЦИЯ СЕ ТОЛЕРИРА И ОПЛАКВА БАЩА, КОЙТО НЕ ДОПУСКА ДЕТЕТО СИ В ЖИВОТА СИ ГО ДЪРЖИ В ТАЙНА?!Само циганите си зарязват децата- ние държава ли сме,че тук издръжката е смешна, бащите нямат никакви задъжения след развод- майките са обявени за безотоговрни използвачки, а децата за излишни пред щастието на татковците си-ТОЙ СЛАВЕЙКОВ ГО Е КАЗАЛ – ‘НЕ НАРОД, А МЪРША!!!’ Великия Данаилов бе ореван от Кеворк и Мутафчиев как Ирен го е използвала и е родила Влади и сега го наказва- ХЕЙ, ЛАМБО! ТИ СИ БОКЛУК! ЙОСИФ СЪРЧАДЖИЕВ ПОНЕ СЕ ОСНОВАВА НА ЮДАИЗМА СИ КАТО НЕ ПРИЗНАВА АЛЕКСАНДРА КАТО ЗАКОННО ДЕТЕ И Я ЛИШАВА ОТ ДОСЕГ СЪС СЕМЕЙСТВОТО МУ, И ТИ ЛИ СИ ЕВРЕИН, БЕ, ЛАМБО?! А 99 % от мъжете в БГ не се грижат нито за децата си, нито за жените си, нито за родителите си- също като циганите! Жалко за красивите и силни българки,че трябва да живеят бедно и унизително с тези страхливци, дето ги е страх да правят бизнес, политика и държава, че и семейство не могат да градят и пазят като мъже, ако не са жените им! Мухльовци!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *