Володя Стоянов си патентова псевдонима Воеводата, ще съди всеки, който го пипне

0

Вече е факт – никой освен Володя Стоянов няма право да се кичи с прякора Воеводата, защото той си го е патентовал в патентното ведомство. Стоянов платил миналата година такса и си резервирал прякора. Сега никой не може да се назове със същия прякор и който го направи, ще бъде подведен под съдебна отговорност.

Първият, на когото единственият вече Воевода е хвърлил око, е Виктор Калев в „Шоуто на Слави“. Той ще прати нотариална покана още през ноември като излезе решението на ведомството, с която ще предупреди сценаристите да не му употребяват псевдонима никъде и по никакъв повод. В противен случай ще носят съдебна отговорност.

Певецът от години беснее от скечовете на Калев и често ги нарича безинтересни, недостоверни и злобни. Той твърди, че в началото всичко било добре. Гостувал на шоуто и останал доволен. Но после започнали да го имитират и преминали границата. Изкарали го неуравновесен психически, което много го обидило. Всъщност, след появата на такава нотариална покана, сценаристите на Слави сигурно ще си умрат от кеф. Володя Стоянов не се усеща как сам се вкарва в капана. Те сто процента ще заместят името му с подобно и ще го спукат от бъзик. Достатъчно е да употребят Вуйводата, Вайводата, Воооооооойводата и всякакви вариации и вече ще са извън лапите на закона. А Стоянов сигурно горчиво ще съжалява, че се е патентовал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/NWbRguEXOdQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *