Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Волен Сидеров не внася осигуровки на служителите си в „Атака”

волен сидеров

волен сидеров

Лидерът на партия „Атака не счита за нужно да плаща осигуровки на своите подчинени. Все пак националистът щедро ги възнаграждава пред очите на медиите със златни запалки, какво от това,че им плаща на ръка и ги лишава от социален пакет.

Възмутени и озлочестени бивши служители на Волен се бунтуват, че не са осигурявани дори на минималната работна заплата, както първоначално са приели. Редовното оправдание на Сидеров пред разбунтувалите се е, че са млада партия и нямат наличната субсидия. Тънкажните сметки на Волен са дошли до гуша дори и на най-приближените му. Екс техническата секретарка, която се издига до регионален координатор със смут и скръб, разказва,че при повишението започва да получава по-висока заплата в стандартното за партията пликче, но да бъде осигорявана на минимума. В края на краищата, неудобната и устата търсеща правата си женица, изхвърча от партията на Волен без обяснение.  Минава повече от година, но екскоординатора все още няма налично удостоверение за пенсионно осигуряване. Най-вероятната причина според бившата служителка на „ Атака” е, че все още не са съумели да натъкмят доходите и осигоровките й.

Волен Сидеров

Волен Сидеров

Всички напуснали като броят им в последно време значително се умножи  са взели мерки за некоректното отношение спрямо тях от страна Волен. Онеправданите екс служители са подали жалби до социалния министър Тотю Младенов и до Главната инспекция по труда, за да бъдат обезпечени. Те намекват, че най-вероятно субсидии има, но парите са отивали за лични облаги на шефовете на „Атака”. Последната новост около партията е, че остава без членска маса. Освен това тези дни счетоводителката на Волен Сидеров е свикала при себе си настоящите служители на партията. Даниела Радкова  ги е уведомила за несъществуващото за тях, но налично за партията споразумение, позволяващо й да им намали още повече и без друго нищожните заплати. Според разярените атакисти Волен се чуди, как да скалъпи двата края след като е източил партийния резерв. Не му е лесно на националиста да си купува непрекъснато нови имоти, а и жена да гледа младата си любовница- Деница Гаджева, а и колко непредвидими разходи има за служителите си ли да мисли…

Изцепките на Волен Сидеров нямат край! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *