Волен Сидеров броил по 159 евро на нощ за хотела в Куба

0
Волен Сидеров
Волен Сидеров

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е плащал по 159 евро на нощувка за стаята си в 5-звездния хотел „Мелиа Варадеро“ в Куба. Председателят на партията бе заснет да трупа златист тен на плажа на полуострова, който се намира на 140 км от Хавана. Скандалът тресе вече няколко дни политическите централи.

Волен Сидеров плаж КубаСидеров отдъхваше след изморителните работни ангажименти в Куба, които провеждаше заедно с депутати от партията си. Те обявиха пред журналисти, че всичките разходи по пътуването са си поели сам-сами. Резервацията била направена още през септември и им излязла доста по-евтино. „В Куба имахме доста официални срещи“, коментира депутатката Деница Гаджева. Според нея не било проблем Волен Сидеров да се пече на плажа. „Той е нормален български гражданин, а не тюлен като Бойко Борисов. На 40 градуса температура е най-нормално да отскочим до плажа“, поясни тя. Депутатите били само 2 пъти на пясъка.

Волен в момента е в Китай на работно посещение. Според лидера на „Атака“, скандалът е умишлено раздухван, тъй като в последните месеци партията му бележи значителен електорален ръст.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *