Волен Сидеров: Америка се опитва да съсипе „Атака“

2

siderovНеволите напоследък съпътстват Волен Сидеров. След като трима души напуснаха парламентарната група на „Атака”, всички партии гласуваха против избирането на Сидеров за шеф на Антикорупционната комисия. Във всички несполуки, лидерът на Атака съзря дългата ръка на САЩ.

„Посланик Джеймс Уорлик ме заплаши, че ще ме унищожи. И, ето, вече го прави, с помощта на Цветан Цветанов”, заяви Сидеров пред журналисти. Според него, вътрешният министър се подмазва на САЩ, където смятал да замине след изборите наесен.

Тримата народни представители от „Атака”, които се отцепиха, обвиниха доскорошния си лидер, че принуждава депутатите от Атака да му стават гаранти за огромни заеми. Предателите, както ги нарече Волен Сидеров, обещават скоро да изнесат шокираща информация за

Отцепниците бяха замерени с фалшиви пари
Отцепниците бяха замерени с фалшиви пари

далаверите на бившия си предводител.

На свой ред, лидерът на „Атака” ги обвини, че са се продали на ГЕРБ. Според Сидеров, управляващите са им броили крупни суми, за да напуснат националистите и да играят с мнозинството. Намаления състав на „Атака” реши публично да порицае предателите като им устрои засада в коридорите на парламента и започнаха да ги замерват с фалшиви банкноти.

За капак, ГЕРБ отхвърлиха досегашната подкрепа на Волен Сидеров. Това постави в доста неловка ситуация лидера на „Атака”, който нямаше какво друго да каже, освен да се закани ,че „болката ще е силна”.

На практика, ГЕРБ вече нямаха нужда от гласовете  на националистите в парламента. След като разцепиха групата на РЗС и с бившите депутати на Атака, управляващите си осигуриха стабилно мнозинство, което да гласува под диктовка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. като са го напуснали да излизат от парламента -независими ,а под егидата на коя партия са в Нар.С-ние мръсни копелдаци нямат морал ,а търсят под вола

  2. ВОЛЕНЕ, НАРОДА Е С ТЕБ!!! ПРОДАЖНИЦИ И ДУПЕДАВЦИ БОЛ,,,,,, ПРОСТО НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ!(ЗНАЯ ,ЧЕ Е ТРУДНО ДА СЛУШАШ НЕПРАВДИ И ДА СИ ТРАЕШ), НО ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *