Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Войнствена дама ступа младата фолкаджийка Стефани и избяга

СтефаниКласически женски бой станал пред офиса на АРА. Младата певица Стефани слязла от БМВ-то си, когато от раздрънкан бус изскочила разярена жена и започнала да я налага. Във въздуха се разнесли писъци и комплименти от типа на проститутка нещастница.

Докато служителите се затичат към паркинга, дамата нанесла още няколко крошета на жертвата си и изчезнала в неизвестна посока. Никой не се сетил да запише номера на буса. Хълцайки, Стефани влязла в офиса и започнала да разглежда пораженията, нанесени на облеклото й, прическата и тялото. Стефани и ДжорданТя даже накуцвала с единия крак и плачела от болка. Не познавам тази жена, никога не съм я виждала, хълцала тя. Може би като зареждах на бензиностанцията да съм й отнела предимството или нещо такова, но не забелязах. Или да съм я засякла с колата по пътя. Ама чак да дойде да ме бие… Трябва да е някаква луда, охкала Стефани. Колегите страшно й съчувствали, донесли й кафе, дали й аспирин, разгледали раните и преценили, че не е за лекар. В офиса в момента разсъждават върху две версии. Едната, че дамата е нервна, дори и луда, била е ядосана и е търсела върху кого да си го изкара. А певицата може би я е предизвикала с нещо.

Втората версия обаче е по-интересна. Стефани наистина не познава нападателката си, но може би добре познава мъжа й. Палавницата имала няколко връзки и обожавала да я ухажват. Тя просто се къпела в сластни мъжки погледи и нищо чудно да е настъпала някоя жена по мазола и тя да е искала да я накаже. Версиите си остават до една недоказани, защото никой не извикал полиция. Нападателката изчезнала така бързо, че служителите не можели да опишат нито нея, нито буса й, а Стефани била прекалено изплашена, за да запомни чертите на лицето й. Даже не видяла с какво е облечена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BEKN-bXBFx0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *