Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Война за внучката на Луканов

Карло Луканов

Карло Луканов

Синът Андрей Луканов – Карло, постигна успех във войната с бившата си жена. Наследникът на разстреляния премиер се пребори да вижда детето си по-често – нещо, което доскоро бе немислимо.

Баща и дъщеря вече прекарват уикендите заедно

Баща и дъщеря вече прекарват уикендите заедно

Внучката на убития Андрей Карлович днес е на 12. Майка й Лилия живееше на семейни начала с Карло до преди 8 години. Госпожата го напусна заради тъща си Лили Герасимова. Съпругата на бившия министър-председател не одобряваше снахата и много я тормозеше.

Преди 2 години Лилия изненадващо подаде иск в съда за пълни родителски права над детето. Темида уважи молбата и определи строг график за срещи на Карло и девойчето.

Луканов-младши недоволстваше, че му отнемат дъщерята, твърдеше, че той плаща месечната й такса от 700 лева в частната езикова гимназия „Ерих Кестнер“ и е редно да прекарва повече време с момичето.

Лилия обаче контрира пред магистратите, че с много зор го е накарала да дава половината пари за обучението на щерката.

„Бившата ми приятелка направи така, че да не мога да виждам дъщеря си. Отнеха детето ми, но ще се боря да си го върна обратно!“, оплакваше се по онова време Карло Луканов.

Андрей Луканов

Андрей Луканов

Той бе осъден от екс половинката си да плаща издръжка и да вижда момиченцето само 2 пъти в месеца и 20 дни през лятото. „Искам повече. Не желая да завися от волята и желанието на другия родител. При нас всичко се решава от настроенията на бившата ми. Виждам дъщеря си, когато майка й реши. Откъде накъде?“, недоволен бе синът на. Андрей Карлович. Той дори излезе пред парламента на шествие на разведените татковци. Основа и фондация „Бащи за отговорно родителство“, настоявайки за повече права на онези, които са в неговото положение.

Действията и изявленията на Карло разгневиха Калин Балкански, който е втори баща на малолетната Мария и я отглежда като свое собствено чедо.

„Синът на Андрей Луканов лъже най-нагло, че издържа детето си. Той не дава и лев за момичето, иска само права без никакви отсрещни задължения. Не е вярно, че му се забранява да вижда дъщеря си, както се оплаква пред медиите“, ядосан отвърна на удара пастрокът.

12-годишната Мария е доста будно за възрастта си дете – ходи на уроци по пиано, математика и немски. Неотдавна се наложило да й коригират зъбите с брекети за 3000 лв., а разноските поел вторият й баща. Карло не искал да плати за лечението, защото никой не го попитал за мнението му.

Синът на Луканов отмъщавал на бившата си жена, като не позволявал дъщеря му да излиза с нея в чужбина. Оправдавал се, че го е страх да не отвлекат детето зад граница. С този свой ход той искал да вразуми Лилия и тя да клекне пред част от исканията му. Изнудването дало резултат.

В крайна сметка майката на Мария се съгласила да пуска по-редовно малката при баща й срещу съгласието му да й извадят международен паспорт. Така Карло Луканов вече може да вижда детето си значително по-често и дори да прекарва с него Коледа и Великден.

„Живея нормално. Не мога да кажа, че съм бедстващ – не съм беден, но не съм и богат. Наемен работник съм. Няма ги митичните милиони на Луканови“, споделя синът на разстреляния премиер и не крие задоволството си от факта, че е лостигнал успех във войната за дъщеря си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *