Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Военните в Нова Зеландия признаха: Извънземни има – с видео

нло извънземниВоенното министерство на Нова Зеландия даде публичност на секретни документи, свидетелстващи за многократни срещи с извънземни форми на живот. В обемния разсекретен архив на военното ведомство от над 3 хил. листа фигурират стотици фотоси, скици и чертежи на извънземни организми и летящи кораби, регистрирани във въздушното пространство на островната държава. В архива има и множество научни разработки и тези по темата, белязани с клеймо „Засекретено”. nlo4Включени са и хиляди свидетелства за НЛО на униформени, цивилни летци, политически лица и обикновени хора.
Секретнните документи са събирани от 50-те години до 2009-та г. Разсекретяването и публикуването им е наложено от новоприет закон в Нова Зеландия, касаещ обществения достъп до информация.НЛО небето
Един от най- интересните, описани в документите случаи за среща с НЛО е този от 81 г. в небето над гр. Гаукур. Летец от гражданската авиация подава сигнал за ярка светлина пред него. Лъчите, които са снимани от един от пасажерите в самолета с примитивна видео камера, образуват равностранен триъгълник.
Пилотът насочва аероплана към странното сияние, след което съзира в страни от него неидентифициран летящ обект.
Официалната теза на правителството на Нова Зеландия по случая е, че светлините са се появили вследствие на нло нова зеландияметеорологична аномалия. В разсекретените документи обаче Военното министерство е категорично, че въпросните светлини и летящи обекти са отражения на совалки и кораби на извънземни, дошли тук от планетата Венера.
За потулената информация свидетелства и разсекретено СРС – стенограма с тогавашния Министър-председател на Нова Зеландия Робърт Маудун, който в десетки разговори с военните ги инструктира как да прикрият пред обществото истината за срещите им с НЛО.

НЛО над Китай! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *