Водещата на „Нощни птици“ Искра Ангелова си хванала млад любовник

0
Искра Ангелова

Искра Ангелова най-сетне откри любовта и има мъж до себе си. Неуспялата актриса обаче не изживява пълно щастие, защото отново е насочила чувствата си към неподходящ обект. Водещата на „Нощни птици“ по БНТ  започнала страстна афера с новия си колега в предаването Васил Гюров.

Именно благодарения на горещите емоции, които изживява със синеокия красавец, той бил зачислен на щат в шоуто на националната медия, издават кадри от „Сан Стефано“29.

От месец насам мачото официално е ководещ на „Нощни птици“ и се подвизава на екран рамо до рамо със сладникавата Искра. Описанието е съвсем буквално, защото Ангелова не се отлепя от Васко. Топлите им отношения не остават само в студиото, но се пренасят и звън него.

Скандалната им връзка не била тайна за никого в БНТ и колегите на русокосата водеща дори донасят, че е на път да разведе новия си любим. Музикантът бил женен отблизо 15 години и има две деца.

До скоро бракът му вървял повече от добре. Самият Васко обаче също бил силно впечатлен от Искра и хлътнал по нея, без да мисли за последствията.

Запознати с любовния живот на сладникавата блондинка пък припомнят, че тя е самотна душа и въпреки не дотам младата си възраст, не може да се похвали с успехи сред мъжете.

Васил Гюров

Искра се подвизава като водеща на „Нощни птици“ от пет години и е доста известна в светския елит. Въпреки това не е предпочитана компания както сред по-популярните и заможни господа, така и сред артисти и режисьори. Самата Ангелова признава, че не може да си намери мъж, защото е твърде артистична и емоционална. Според нея съвременните господа са твърде егоцентрични и не могат да споделят чувства и да ги споделят. Тя пък имала нужда именно от това.

Преди години водещата за кратко успя да открие страстите, за които копнее в обятията на Любен Дилов -син. Журналистът и писател изкара мимолетна афера с русокоската, но бързо й се насити и я заряза. Тогава злите езици шушукаха,че Ангелова била лудо влюбена в него и страдала безутешно след раздялата им.

Преди две години пусна слух, че ще се омъжва, но и тези й мераци потънаха безутешно. Това вероятно ще се случи и с новата й любовна връзка. Според нейни колеги Васил Гюров се е присламчил към Искра само заради топлата позиция в БНТ.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *