Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Водачът на „Монтерей” Виктор Вълков вкарва в постелята си две млади агнета!

viktor-vulkov1

Виктор Вълков

Skandalno.net Дъртият мераклия Виктор Вълков си пада по „агнешкото” и задоволява две прекалено млади за годините му любовници. Само след ден Вълков навършва 74 години, но очевидно едно младо агне в постелята му не е достатъчно. Той е всепризнатият водач на генералския кръг „Монтерей”, в който е и скандалният бивш служител от най-високо ниво в Държавна сигурност Любен Гоцев.

Виктор Вълков е „дялан камък” и благодарение на връзкарството си , а може би – и на агентурното си минало, успя да се впише в най-новата история на България. Бил е вицепремиер в служебното правителство на Димитър Попов, министър на външните работи, а също и два мандата посланик на България в Хърватска и Турция. По едно време в

Двамата стратези от "Монтерей" стояли на входа и изхода на държавата, кълнат се заподзнати!

Двамата стратези от "Монтерей" стояли на входа и изхода на държавата, кълнат се заподзнати!

продължение на няколко години се подвизаваше и като шеф на борда на директорите на Международно летище Пловдив. Представляваше частния капитал в аеропорта, който заграби контролния пакет на летището под масата. Всички се досещаха, че летището е отишло в ръцете на някой от преносителите на така наречените Луканови червени куфарчета с пари. После пък водеше преговорите, в които срещу внесените от купувачите в летището всичко на всичко 65 хил. долара, искаше да продаде на държавата дела на честния капитал за 7 милиона долара.

Както е оправен Вълков в политическите игри и паричните далавери, такъв е очевидно и в интимните си отношения с

Друго си е любовницата ти да контролира митницата на "Кремиковци"!

Друго си е любовницата ти да контролира митницата на "Кремиковци"!

жените. Нещо като първата съпруга при мюсюлманите – водещата любовница на монтерееца е Даниела Петрова. До неотдавна тя беше началник на митницата в „Кремиковци”. Веднага след като оглави митниците пък Ваньо Танов заяви, че кръгът „Монтерей” си имал своя митница. Скоро след това любимата на Виктор Вълков беше издухана от сладкия пост.

Втората възлюбена на дядо Виктор е търговското аташе на България в Германия Цени Бакалова. Благодарение на благодетеля Виктор Вълков успешен бизнес с цигари и алкохол върти братът на Цени, известен с псевдонима Бакала. Добрите приходи от бизнеса му са били пряко свързани с кремиковската митница. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *