Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внук закла баба си, след като му отказа секс

Убиецът се настървил с порно, амфетамин и ракия

Внук закла баба си след отказ за секс

Внук закла баба си след отказ за секс

Поредната кървава история със сюжет на психо трилър разлюля България, след като 22 годишният Тодор Тотев от Манолско Конаре закла родната си баба, понеже отказала да правят секс. Дрогиран до уши и пиян като талпа, наркоманът надупчи с нож 26 пъти възрастната жена, души я и накрая я затрупа с чували.

Кървавата трагедия се разигра във фаталната вечер на 25 септември м. г. Тогава изродът се върнал от Пловдив, където работи. Бабата го посрещнала със сложена трапеза, направила му и салата за ракията. После излязла навън.

Убиецът Тодор Тотев

Убиецът Тодор Тотев

Внукът комбинирал вечерята с амфетамин и алкохол, а след това решил да се разнообрази като си пусне малко порно. В един момент му щукнало да прави секс с родната си баба и я подгонил по двора. Жената ужасена отказала и поради това Тодор се върнал в къщата, откъдето взел кухненски нож.

Баба Цветка се прикрила в плевнята, но внукът я извикал с обещание, че повече няма да иска нищо. Тя се подлъгала и излязла, при което убиецът започнал да я коли без повече приказки. Жертвата опитала да се отбранява, но Тодор я съборил на земята и след като затиснал устата ѝ да не вика, я надупчил 26 пъти с ножа. Изпаднала в безсъзнание, при което той се опитал да я души. После отишъл на гости при приятели в Пловдив, за да се прикрие. Експертите от „Съдебна медицина” са категорични, че смъртта е настъпила по много жесток начин.

Тодор Тотев започнал да се друса още от 17 годишен. Неговите родители направили всичко възможно, за да го откажат. Всички заминали в Испания с надеждата, че там ще превъзмогне страшната зависимост, но когато се върнали у нас той отново започнал да се дрогира.

Делото срещу изверга ще започне до дни, съобщиха от прокуратурата в Пловдив. 22 годишният Тодор е заплашен с доживотен затвор без право на замяна.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *