Внук на Ал Капоне върти бизнес с Кела

0
Ал Капоне

Нашенският бандит плаща по 20 000 долара на час

Пламен Дишков – Кела, един от босовете на бившата СИК, е наел адвокат чак от далечна Канада, който да го спасява по неговото дело за убийството на Димитър Стаматов – Мастара от 2002 година. Припомняме, че въпреки осъдителната присъда от двадесет години затвор, Кела успя да си издейства насрочване на ново дело по казуса.

Сега обаче той е наел отличен екип от родни юристи, а за да бетонира защитата си е привлякъл и въпросният канадски адвокат. За чужденеца най – любопитното е, че той се пада роднина на един от най – великите мафиоти в световната история Ал Капоне. Запознати издават, че той е наследник на известния бандит по бащина линия и се е специализирал в рисковите дела.

Пламен Дишков – Кела

В Северна Америка му се носела славата, че е защитавал правата на мексиканските наркобарони, а също така е работил и за представители на организираната престъпонст в САЩ. Цената му обаче била доста солена и поради тази причина, Кела не можел да си го позволи за цялото дело. Канадеца имал повече от убийствени тарифи, според които един част консултация струвал 20 000 долара. Съгласно слуховете, поискал 15 милиона в зелено, за да измъкне Дишков на свобода.

Хора от мафиотските среди у нас разкриват, че Кела вече е превел първите 100 000 долара за консултации с продължителност пет астрономически часа. Те ще бъдат осъществени от българските юристи чрез конферентна връзка по интернет, а целият разговор ще бъде документиран на видео. Мафиоти от Франция и Германия дали акъл на нашенеца, че внукът на Ал Капоне е уникален хитрец и имал рядко срещаната способност да открива дори и най – малките вратички във всеки закон.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0NA_nsm-BZk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *