Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Втори опит за убийството на проф. Момчил Добрев!

Проф. Момчил Добрев

4-тонен бус се е опитал да убие председателя на антикорупционното сдружение „Морал и чест за България“ проф. Момчил Добрев. Опитът за покушение е извършен на 11 януари в 13.40 часа пред офиса на Добрев в София, съобщи за skandalno.net самият той. Пресичах тихата уличка пред офиса ми с двама приятели, когато със свистяща скорост към нас се изстреля въпросния бус. Профуча толкова бързо, че успях единствено да изтегля тялото си назад. Кракът ми обаче остана под тумите… И бе премазан! Счупен е на три места!, разказва проф. Добрев. След като ме премаза, бусът не спря, а напротив – излетя с мръсна газ към булеварда. Убеден съм, че това беше опит за покушение, разкрива проф. Момчил Добрев. Припомняме, че преди 4 месеца неизвестни лица подпалиха вратата на апартамента, в който живее Добрев. Бруталния палеж и към момента не се разследва от МВР. Момчил Добрев е убеден, че настоящия опит за покушение срещу него, както и предишният са поръчани от хора близки до властта. А основанията му да смята така са многобройните дела за корупция, които води срещу държавата и нейните проядени от корупция институции. Ето част от разкритията на проф. Момчил Добрев – ВИЖ ТУК:

Лорд Момчил Добрев vs съдебната система – има ли мафия в съда?!!

Лорд проф. д-р Момчил Добрев: Най-мощната мафия у нас носи името „Прокуратура“

Момчил Добрев: Цветан Цветанов и шефа на НАП Красимир Стефанов да бъдат уволнени!

Запалиха родителите на проф. д-р Момчил Добрев! Той подозира кръгове около ГЕРБ

Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!

1/.  НЯКОЛКОТО  ДЕЛА ВОДЕНИ ОТ МОМЧИЛ ДОБРЕВ  СРЕЩУ МВР  ЗА „ОТКРАДНАТИТЕ” МУ РЕАЛНО ИГРАЛНИ АВТОМАТИ И БИНГО-ОБОРУДВАНЕ  ОТ СЪДИЙКАТА ОТ СГС ЙОРДАНКА МОЛЛОВА, НЕЙНИЯ БРАТ ХРИСТО МОЛЛОВ , КОИТО МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕ СА НАМЕРЕНИ   И КОНСТАТИРАНИ  ОТ ДЪРЖАВНАТА КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА В ИМОТ НА МОЛЛОВИ В СЕЛО ГОРСКО НОВО СЕЛО  ,  И ВЪПРЕКИ ИСКАНИЯТА  НА ДОБРЕВ  МВР НЕ Е ИЗПЪЛНИЛО ЗАКОНА ЗА МВР  И НЕ МУ Е ОСИГУРИЛО  СЪДЕЙСТВИЕ ДА СИ ВЗЕМЕ СОБСТВЕНОСТТА.

ДЕЛО  ЗА  ОТКРАДНАТИТЕ   20 ИГРАЛНИ АВТОМАТИ ОТ СПЕЦ.ЧЕНГЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА В ПЛОВДИВ.

НЯМА  НИКАКВА РЕАКЦИЯ  И ОТ  ПРОКУРАТУРАТА – НИКОЛАЙ КОКИНОВ,  РОМАН ВАСИЛЕВ , ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР   ВЪПРЕКИ БЕЗСПОРНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА РЕАЛНАТА КРАЖБА ОТ СЪДИЙКАТА , – ЯВНО ПОДКРЕПА . ПРОКУРОРИТЕ  МАРИЯНА СТАНКОВА, БАЛЕВ  И ДРУГИ ОТ СГП,  ОТ ВКП  НЕ ОБРАЗУВАТ   НАКАЗАТАЛЕН ОДЕЛО СРЕЩУ СЪДИЙКАТА .

ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА И ПОДКРЕПА  НА ПРОКУРОРИ  НАД ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ИЗВЪРШВАНИ  ОТ  ЙОРДАНКА МОЛЛОВА  И СИЕ.

 2/.  НЯКОЛКОТО ДЕЛА ВОДЕНИ СРЕЩУ МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ , АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ, МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА ОТ 2002, КОИТО ДЕЛА ИЗЧЕЗВАТ.

 3/.  ДЕЛА  СРЕЩУ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ЗА ИМОТИ, ЗА КОИТО ФИРМИ НА МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ПОДАЛ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПОКУПКА,  А ГОДИНИ ОТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА МУ ОТГОВАРЯТ , ЧЕ ТЕЗИ ИМОТИ СА ЧАСТНИ,  И В КРАЙ НА 2008Г. СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ТОГАВАШНИЯ КМЕТ  ПРОДАВАТ НА БЛИЗКА ФИРМА.

 4/.  ДЕЛА СРЕЩУ  НАП  ЗА ИЗВЪРШВАН РЕКЕТ  И БЕЗЗАКОНИЕ – НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВЛЕЗЛИ В СИЛА РЕШЕНИЯ  НА АДМИНИСТРАТИВНИ СЪДИЛИЩА,  ОТХВЪРЛИЛИ  ДЕЙСТВИЯ НА НАП И  ПОСТАНОВЛЕНИЯ НА НАП, ПРИЧИНИЛ ВРЕДИ И ЗАГУБИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ.   

ФАМИЛИЯ ДОБРЕВИ  СПЕЧЕЛИ  НЯКОЛКО ДЕЛА ОЩЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2011Г.  СРЕЩУ НАП  И СЪДЪТ ПОСТАНОВЯВА  – ОТМЕНЯ  НА ТЕЗИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОБЕЗПЕЧИТЕЛНИ МЕРКИ.  СПЕЧЕЛВАТ СЕ СЛЕД ТОВА И ДРУГИ  ДЕЛА СРЕЩУ НАП.

ДО МОМЕНТА НАП НЕ ВДИГА ВЪЗБРАНИТЕ .  МОМЧИЛ ДОБРЕВН Е ПОИСКАЛ  ОТ БОЙКО БОРИСОВ И МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ  ДА УВОЛНЯТ КРАСИМИР СТЕФАНОВ И НЕГОВИ ПОДЧИНЕНИ. ТОВА НЕ СТАВА .  ТОВА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПОРЪЧКА СРЕЩУ ФАМИЛИЯ ДОБРЕВИ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ – ЛИЧНО ОТ Б.БОРИСОВ , ЦВЕТАНОВ И СИЕ.

МВР, СДВР,  КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ,  НЕ РАЗСЛЕДВАТ  БЕЗЗАКОНИЕТО  НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА НАП.

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ  НЕ Е ПРЕДПРИЕЛ НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА ВИНОВНИТЕ  ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ  ИНАП.

  5/.  ДЕЛО ЗА ТОВА ЧЕ 2010Г. МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ  И МИНИСТРЕСТВО НА ИКОНОМИКАТА  ДАВАТ НА КОНЦЕСИЯ  ЧАСТНА ЗЕМЯ ХИЛЯДИ ДЕКАРИ  НА БЛИЗКА ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ  ФИРМА , ЗА 35 ГОДИНИ – В НАРУШЕНИЕ НА ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ С КРАЙНАТА ЦЕЛ ДА БЪДЕ ОКРАДЕНА ТАЗИ ЗЕМЯ.

  6/. ИНФОРМИРАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ  ЗА НЕРЕДНОСТИ И БЕЗЗАКОНИЕ И МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА КАКТО И ТАКИВА  В ПРОКУРАТУРАТА.

 7/. И ДО МОМЕНТА  МОМЧИЛ ДОБРЕВ НЯМА ОТГОВОР  ОТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА  ИСКАНЕТО ЗА ОТГОВОР  ОТ 06.07.2011Г.  ДАЛИ Е ЗАМЕСЕН В ЗАПЛАХИТЕ ЗА СМЪРТ СРЕЩУ МОМЧИЛ ДОБРЕВ, ДА ПОРЪЧКИТЕ  ДА СЕ ГУБЯТ ДЕЛА В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД  СРЕЩУ МВР И ДЪРЖАВАТА,  И ПОРЪЧКИТЕ В НАП,.

  И СЛЕД ТОВА ПИСАНЕ ПОСЛЕДВАХА   ОПИТА ЗА УБИЙСТВО  НА 21.09.2011Г. И СЕГА НА 11.01.2012Г.

 8/.  А МОЖЕ  БИ ТОЗИ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО Е ПОРЪЧКАТА НА СЪДИЙКАТА МОЛЛОВА  СРЕЩУ МОМЧИЛ ДОБРЕВ. НЕ СЛУЕЧАЙНО  ОЩЕ  2005Г.  МОМЧИЛ ДОБРЕВ БЕШЕ ЗАПЛАШВАН ЗА СМЪРТ  С СМС-И  ОТ  МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН НА ШЕФ В 09 РПУ  – БЛИЗЪК НА   ЙОРДАНКА МОЛЛОВА И БРАТ Й.  БЕШЕ ДОКАЗАНО  ТОВА,  НО НЯМА НИКАКВА РЕАКЦИЯ  ОТ ПРОКУРАТУРА И ПОЛИЦИЯ.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Внимание! Втори опит за убийството на проф. Момчил Добрев!

  1. ivo Отговор

    09.02.2012 в 11:05

    Добрев лъже, че е направен втори опит за убийството му. Видяхме го на среща на частни съдия изпълнители /той по каква работа беше там-ха-ха!!!/.
    Нямаше му нищо, здрав и корав беше!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *