Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Водата на работното място ни докарва инфекции

Водата от автоматите ни разболява

Водата, която консумираме е 835 пъти по – мръсна от нормата, като в нея има налични даже коли бактерии и изключително опасната бактерия псевдомонас аеругиноза, която поразява белите ни дробове. Допустимото количество на примеси в питейната вода по начало е само 0, 20 единици.

Водата в София е с по – добри питейни качества от бутилираната

Водата, която консумираме в офиса или на друго работно място от автоматите съдържа скандалните 167 единици примеси. Това количество е 835 пъти над нормалното. В София питейната вода също съдържа примеси над позволената норма, но те са едва 0, 70 единици, което е само с 50 над приетото количество. Специалистът д- р Димитър Димитров заяви, че не един път е казвал, че качеството на питейната софийска вода превъзхожда в пъти това, което предлага бутилираната вода.

Експертът разяснява, че до голяма степен замърсяването на водата от автоматите е поради солидния контакт на хората с машините, които ги замърсяват с мръсните си ръце. Специалистите обаче изтъкват и ужасяващият факт, че има доста места,на които филтрите на автоматите за вода не са подновявани от години и е изненадващо, как въобще до момента някой не се е заразил.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *