Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Външно министерство масово разпродава посолствата ни по света

българското посолствоПосолства, търговско- промишлени палати и прочие български имоти зад граница разпродава Външното ни министерство на килограм. Общата стойност на сградите, които министерството на Николай Младенов е обявило за продан е около 170 млн. лв. Ето още едно доказателство, че държавата България е пред тотален икономически банкрут. А държавната хазна е опоскана дотолкова, че за да я понапълнят Бойко и Сие опряха до продажбата на дипломатическите ни мисии в чужбина.

Почти на сто процента задграничните мисии на страната ни са строени и купувани по времето на социализма. И нито едно българско правителство до момента не си бе позволило да

Дали българската дипломация няма да се превърне в спомен

Дали българската дипломация няма да се превърне в спомен

продава този държаввен актив.
За тотална продажба са обявени седем от посолствата ни в чужбина по причина, че дипломатическите ни мисии там се закриват. В спписъка с продавани имоти е консулството ни в австралийския град Сидни. Другият голям източник на доходи от разпродажба се очертава да са имотите ни в Мексико. Там сградата на посолството ни, 7 луксозни апартамента и още няколко къщи ще бъдат обявени на търг. Очакваният приход от таази държава е около 33 млн. лв. 1 млн евро ще прибере Външно министерство и от продажбата на търговското ни представителство в датската столица Копенхаген.
На тезгяха е сложена и търговската ни служба в германския град Бон, която се очаква да бъде продадена за около

Виж посолството на Норвегия в Непал! Едва ли двете държави поддържат сериозни контакти, но...

Виж посолството на Норвегия в Непал! Едва ли двете държави поддържат сериозни контакти, но…

1,5 млн. лв. В Бон вече са продадени и трите дипломатически жилищни блока – за сумата от 5 млн. лв.
Правителството на Бойко Борисов е решило да набави свежа валута и от продажбата на африканските ни представителства. От продажбата на посолствата ни в Тунис, Зимбабве, Ангола, Судан и Камбоджа в държавната хазна ще влесе също солидна пачка с банкноти.
Най- странен като че ли е факта, че за продан е обявено и посолството ни в Тайланд – която е сред най- посещаваните от българи туристическа дестинация в последно време. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *