ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ: Конкурсите за красота на Митьо Пищова намирисват на педофилия!- с видео

0
mitio-pi6tova
Митьо Пищова

Skandalno.net Тумбестият брадър от старопрестолния град Велико Търново Митьо Пищова скоро може да се окаже на прицел на компетентните органи заради дейността си, която развива на ръба на закона. В конкурсите за красота, които организира, напоследък той допуска все по-малки и малки момичета.

В последната си изява Пищова примамил през интернет в кастинга за поредния конкурс да участват девойчета на 14-15 години. Сглядата се е състояла в забутано малко градче.

Този факт обаче не се изплъзнал от бдителния поглед на Агенцията за закрила на детето, която тръгва по дирите на Пищова. Към настоящия момент великотърновският сладострастник упорито заобикаля отговора на въпроса не прекрачва ли закона с тези си mitio-pi6tova1действия.

Пищова примамва децата със смешни награди и обещания за звездно бъдеще, което няма как да им осигури. Повечето от парите на спонсорите за конкурсите влизат в неговия джоб. На пръв поглед на Митьо Пищова не му пука от нищо, още по-малко от опасния за него интерес, проявен от страна на Агенцията за закрила на детето.

Показателен е обаче фактът, че въздебелия прототип на Бай Ганьо си е наел адвокат, който да му брани интересите в случай на екстремни обстоятелства. Skandalno.net
Митьо Пищова винаги си е падал по манекенските агънца, може би затова е така критичен към техните каки! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *