Внимание: „Пайнер” мами феновете си с SMS – и

2

пайнер планетаТелевизия „Планета” си спретна конкурс по свой вкус – с много манипулации и интриги. Номинациите за годишните музикални награди, при които публиката трябваше да избере своите фаворити чрез гласуване по телефона, се оказаха пълен фишек. Стана ясно, че преди десетина дни телефонните линии са били отворени, а само два дни по-късно вече не са били активни.

Явно е имало желание от надпреварата за „Певица на 2010 г.” да отпаднат някои от номинираните. Сред

Феновете измамени...
Феновете измамени...

потърпевшите от измамата се наредиха Мария, Андреа и Райна, които бързо били отстранени от класацията. Джена, която е любимка на фирмата, дори заместила една от фаворитките, макар да не е била включена в първоначалния етап от подбора. Камелия също е сред ощетените, въпреки че има издаден нов и успешен албум. Според запознати, това е наказание за това че отказа да се включи в лятното национално турне.

Мара Отварачката останала много разочарована и гневна, особено след като напоследък успя да си възвърне

...Митко Пайнера - доволен!
...Митко Пайнера - доволен!

популярността и вероятно е очаквала друг развой на нещата.

Най-ощетени от измамата обаче се оказват феновете. През двата дни, в които са продължавали да гласуват, техният вот или бил зачетен в полза на друга певица, или останал невалиден.

От фолкаджийската фирма се оправдават, че парите на всички участници ще бъдат възстановени, договорили служителите на различните мобилни оператори ще се свържат с тях поотделно. пайнер

Тази година всичко около победителката изглежда ясно. Проведе се мощна кампания това да бъде „порноактрисата” Галена, която наистина заслужава първото място. Би било още по-лесно за нея да пребори конкуренцията, след като дребната Преслава реши да си даде почивка. Това е нормално, защото вече от четири години тя е гордата притежателка на титлата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *