Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Новите дрегери отчитат дори една бира

Новите дрегери са безпощадни в ущърб на водачите на МПС

Всички водачи на МПС изпаднаха в немилост, защото отскоро патрулите си служат с ново поколение дрегери, които са свръх чувствителни и засичат дори минималното количество алкохол, което сте погълнали. За разлика от старите  механични машинки, с които си служеха полицаите и често не отчитаха точното количество алкохол погълнато от шoфьора  и  го правеха в полза на провинилия се, новите хващат дори половин бира.

Една чаша бира може да Ви излезе солено

Лошото при иновативните електронни машинки обаче е, че ако сте пушач и с половинката биричка сте изпушили и една цигара,  вече сте в нарушение и горите, защото заради никотина вместо 0, 5 промила дрегера отчита 0, 7 промила алкохол.  За да се справят с хайката на куките, които масово са се въоръжили с новото поколение машинки, шофьорите са си организирали своеобразна кампания в интернет, като по всички форуми алармират за опасността, която дебне всички водачи на МПС на улиците.

В социалните мрежи и специализираните форуми активните шофьори съветват своите колеги да се откажат дори от любимата чашка бира в жегите,  ако са решили да сядат след това зад волана, за да си нямат проблеми с полицията.

Една чаша бира в комбинация с цигара може да излезе солено зад волана!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *