Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Нов наркотик причинява проказа

Начална фаза на гниенето на плътта

Страховит нов наркотик с произход от Русия е на път да залее Европа. Дрогата се пробутва от дилъри като евтин заместник на хероина. Последиците от употребата й обаче са ужасяващи, а фаталният край настъпва до три години. Малкият процент оцелели стават олигофрени, а раните обезобразят телата им до живот.

Народното име на дрогата е „крокодил”. На мястото, където наркоманът се боде с иглата, кожата позеленява и започва да се лющи.

Пристрастяването към дрогата се случва буквално след първия прием. Само за година употреба на „крокодил” по цялото тяло се появяват страховити язви, а плътта започва да гние. Зъбите изчезват изцяло само няколко месеца след първото инжектиране. В последната фаза, при тези, които я доживеят, месата буквално падат сами, докато костите се оголят.

„Крокодилът” се появява за първи път преди пет години в Сибир. Приготвя се в домашни условия, като основната съставка е

Домашна "лаборатория" за "крокодил"

кодеинът, който в Русия се продава свободно. Жестоките последици от употребата на наркотика са резултат обаче на другите добавки: солна киселина, бензин, йод, разтворител за боя и каквото още им попадне.

Само три години по- късно, новата дрога се превръща в истински бич за Русия, а от скоро и за Западна Европа. В Германия вече са регистрирани няколко случая. Наркоманите отишли на лекар, за да разберат какви са странните образувания по телата им. Оказало се, че „крокодилът” им бил продаден като хероин, но пристрастените не усетили разликата. Едва когато кожата им започнала да позеленява, разбирали, че нещо не е наред.

В България също има реална опасност от нахлуването на дрогата, поради близките връзки с Русия  и огромния брой техни граждани, които идват у нас.

Масовото разпространение на наркотика се дължи най- вече на лесния начин на приготвяне в домашни условия, което изключително много затруднява борбата на полицията с разпространението.

Хероинът е наркотикът, който води най- силна зависимост. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Внимание! Нов наркотик причинява проказа

  1. Sabinblice Отговор

    05.11.2018 в 18:42

    online sperm count

    8d82 online users coments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *