Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание: МВР вече ни шпионира и по въздуха

мвр шпионаж Тайните служби използват специализирана система, за да подслушват и следят нищо неподозиращите български граждани по въздуха. От вископоставен източник в интернет компаниите, сайтът ни научи скандално сензационната информация, че след като МВР привидно се отказало от закона за контрол върху телефонните и интернет връзки, все пак успяло да наложи контрол над комуникационните системи в държавата.

Според нашия източник, службите използват уайърлеса (системата за безжичен интернет), за да събират данни за гражданите. Подслушвателната система е изобретена от американските тайни служби и през последните години мвр подслушвауспешно се прилага зад океана. Най- силният коз на властите е, че никой не би повярвал на абсурната, на пръв поглед, хипотеза. Повлияни от западните си колеги, и родните служби решили да сложат „уши” в домовете на хиляди българи. В проектобюджета за 2011 г. се е увеличила държавната субсидия за подслушване, което според нашия източник, недвусмислено свидетелства за инсталирането на високотехнологичния всевиждащ и всечуващ Биг Брадър в страната ни.

Освен чрез новата шпионска система за подслушване на бг. домакинствата – уайърлес, спец.службите от години следят народа чрез други високотехнологични системи. Според мнозина, Фейсбук бил другото перфектно средство за следене на контактите между хората. И полицаите често го използвали за събиране на информация. В Америка мвр слединапример, вече и децата знаят, че всъщност социалната мрежа е разработка на тайните служби, целяща свързването на милиони хора по света в единна система за шпионаж. А респективно – и контрол.
И накрая, нека разясним за непросветените как всъщност действа въпросната шпионска мрежа – уайърлес:
Родните компютърджии, разнищили строго секретната мисия на МВР , твърдят, че рутерите, които разпръскват интернет сигнала из цялата къща, улавят чрез специална честота и разговорите в дома на потребителя.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Внимание: МВР вече ни шпионира и по въздуха

 1. Криптирани съобщения Отговор

  20.02.2011 в 23:18

  Фрий Софтуер за Криптиране / шифриране, кодиране / на SMS

  http://baibradyr.data.bg/files

 2. MI2 Отговор

  01.09.2011 в 0:24

  „рутерите, които разпръскват интернет сигнала из цялата къща, улавят чрез специална честота и разговорите“
  Абе журналистче смешно, дори да има и грам истина в писанията ти по-горе, това последно изречение разби на пух и прах теорията ти. За да може да се подслуша разговор е необходимо устройство, наречено „микрофон“. Това устройство улавя механичните трептения на въздуха от 50 до 15 000 херца (Херц – това е мярка за твоята „специална“ честота). Рутерът пък има антена, с която излъчва и приема радио вълни (едни такива електо-магнитни трептения, нямащи нищо общо нито с въздуха, нито с неговите механични колебания) с честота 2 400 000 000 херца.
  Мисля, че изданието ви е тотално непрофесионално, не разбирате от абсолютно нищо, освен да драскате глупости, изсмукани от пръстите и смятам вече да не ви чета.

 3. pon Отговор

  15.01.2013 в 0:12

  ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *