Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Марешки краде 36 млн. лв. на месец от неплащане на ДДС! Бойко Борисов одобрява!

Марешки е сред любимите олигарси на Премиера

САМО И ЕДИНСТВЕНО АПТЕКИТЕ” МАРЕШКИ” НЕ ИЗДАВАТ фактури с ДДС, алармира skandalno.net наш източник от фармацевтичния бранш. Това е меко казано незаконно, като се има предвид, че всяка аптека „Марешки” прави минимум по 8 000 – 10 000 лева оборот на ден.
Схемата на наглата кражба на ДДС е следната: Голяма част от аптеките на Веселин Марешки проформа се управляват от фирми на бизнесмена Андон Димов Дончев! Като напримар: „ Фармкомерс 2012”-ЕООД, „ Медика Ихтимон”-ЕООД, „ Медитрейд 2012”-ЕООД, „Булмедикс Ихтиман”-ЕООД, „ Еврохим”-ЕООД, „ Витафарм Ихтиман”-ЕООД, „ Витафарм 2012”-ЕООД, „ Булвита Ихтиман”-ЕООД, „ Медифарм 2012”-ЕООД, „ Медика 2012”-ЕООД, „ Булмедикс 2012”-ЕООД, „Пейнековафарма”-ЕООД, „ Медитрейд Ихтиман”-ЕООД, „ Булвита 2012”-ЕООД, „Комфортфарма”-ЕООД, „ Медифарм Ихтиман”-ЕООД, „ Плодекс”-ЕООД, и други десетки такива.
„АПТЕКИ МАРЕШКИ”- Близките до Бойко Борисов и мафията аптеки жонглират с десетки фирми, които първо не издават

Веселин Марешки

фактури, второ преди да достигнат оборот от 50 000, за да се регистрират по ДДС, изчезват за малко – за няколко месеца, за да мине годинка и след това пак влизат в обръщение.
Простата сметка показва, че по този начин Марешки и сие не плащат ДДС в размер на 36 млн. лв месечно / тридесет и шест милиона/ лева.
Това е кражба от държавата и гражданите на България, от която не се интересуват нито Бойко Борисов, нито Симеон Дянков , защото получават облаги от нея. Това е поредната кражба на БЛИЗКИТЕ ДО БОЙКО БОРИСОВ – „ АПТЕКИ МАРЕШКИ”.

Фармацевтичния олигарх Веселин Марешки си купи най-мощната кола в света! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *