Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Мамят с нова схема за кредити с 800% лихва!

Държавата бездейства тотално, въпреки явното ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Дават престъпни кредити с 800 % лихва

Дават престъпни кредити с 800 % лихва

Изключително нагли схеми на фирми за „спешни” кредити заробват българите в последните месеци, показа журналистическо разследване. В някои от случаите лихвите за отпусната сума достигат до 800 %, начисляват се и глоби за предсрочно погасяване, което е в пълен разрез с текстовете на Закона за потребителски кредити!

Жертви основно са пенсионери, болни граждани и хора в нужда, които получават мигновено някаква дребна сума, преди още дори да бъде изготвен договорът им за отпускане на кредит! Така хората се поставят пред свършен факт и опитни служители – измамници им внушават по недобросъвестен начин, че едва ли не са длъжни да подпишат и нямат друга алтернатива. Често потърпевшите не са оставяни дори да изчетат контракта на спокойствие.

Жертва се чуди как да се спаси от измамата

Жертва се чуди как да се спаси от измамата

Най – скандалното е, че веднъж попаднали в капана на престъпниците, хората се заставят да плащат огромни лихви върху сравнително малки суми. Така например обичайно им се начисляват между 96 % и 115 % годишна лихва, което е меко казано ужасяващо.

Освен това договорите са пълни с нарушаващи законите клаузи, които са изцяло в полза на кредитодателя. В тях са застъпени не само огромните лихви, но и жестоки наказания за забавяне и неспазване на сроковете, дори и глоба за предсрочно погасяване. По този начин дори и клиентът да е бил напълно коректен, само за година сумата може да нарасне до пет пъти, а най – лошото у нас е, че държавата продължава да бездейства и по този начин негласно да подкрепя подобни престъпления.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Внимание! Мамят с нова схема за кредити с 800% лихва!

  1. Петьо Отговор

    13.07.2016 в 7:59

    Виновни са политиците и банките. Банките са виновни, че не отпускат при заимоизгодна лиха дребни потребителски кредити, защото те са гарантирани депозитари и имат законното право да набират и преотдават кейпитъл…. Виновни са депутатите, защото от 27 години и досега няма един обесен на уличен стълб измамник рецидив крадец на хора имоти и бюджетни…!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *