Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Левчета – менте заринаха България – с видео

Фалшиви монети от 1 лев наводниха търговската мрежа в цялата страна. Ментетата са доста сполучливи. На пръв поглед те са досущ като оригиналните, но при внимателно вглеждане разликите се появяват.
Контурният жълт ринг при фалшивата монета бие на оранж, липсват и късите релефни линии, разположени успоредно на цифрата 1. Косите преградки, образуващи многоъгълник от вътрешната част на ръба на оригинала, при копието са несполучливи. Вътрешният светъл метал е изместен от центъра спрямо цветния ринг.
Релефът от страната ези е доста по-сполучлив от тура, но като цяло е плитък. Трите букви от изсечената дума „лев“ под цифрата са едва различими. Партидната година „2002“ също не се вижда много добре.
Задната страна на монетата е плачевна – голям срам за фалшификаторите. Иконата на Св. Иван Рилски е само контур, а буквите в ринга са абсолютно нечитаеми след „Св. Иван“.
Думата „България“ от долната страна също е нечитаема. Профилът на фалшификата е най-издаващ – осезаемо по-тънък е от този на оригинала. Оттам и теглото – ментето е доста по-леко и блести по-силно.

Фалшивите книжни пари в търговската мрежа намаляват за сметка на монетите – менте! Как да различим ментето от оригинала! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *