Внимание! Фалшиви парфюми вкараха 4 жени в болница

2
Ментета парфюми могат да са много опасни

Както skandalno.net вече писа трябва да бъдете изключително внимателни към козметиката, която купувате да ползвате особено през лятото, защото евтиното обикновено в последствие излиза солено. Доказателство за този факт са 4 жени, които само преди един ден са се озовали в „Пирогов“, защото са се доверили на тънкажните парфюми ментета, които имитират скъпите марки.

4 жени са постъпили в " Пирогов" заради фалшификатите

Пострадалите са с жестоки обриви и отоци, тъй като са решили да спестят някой лев. Дамите работят заедно и след работа са посетили женския пазар, но за бела са си купили от фалшивите парфюми. Алерголозите многократно отправяха призиви,  никой да не си купува парфюми с неясен произход, но хората така са свикнали. Специалистите разясняват, че парфюмите ментета съвсем естествено съдържат нискокачествени елементи.

Освен това в тях се съдържа огромно количество спирт и в пъти по – голямо от нормалното количество химически вещества. По тази причина през летния сезон ментета стават изключително опасни и все по – често докарват на хората, които са решили да ги ползват коварни алергии, обриви съчетани с упорити сърбежи, които са изключително упорити и могат да доведат дори до смърт, алармират лекарите.

Фалшивите парфюми могат да бъдат много  опасни!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *