Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Внимание! Фалшива упойка – убиец MEPIVASTESIN залива бг. аптеките!

Снимка на карпулата на фалшивия препарат MEPIVASTESIN със залепено стикерче за наименованието и Марката „3М ESPE”, на която липсва Баркод на продукта

Потресена читателка на най-откровения информационен бг. сайт Skandalno.net ни алармира в писмо до редакцията, за това, че е станала жертва на поредното лекарство – убиец, което се разпространява свободно по нашенските аптеки! Вижте нейното писмо:
Здравейте Skandalno.net,
Пиша ви с огромно възмущение, болка и тревога по повод безхаберието на Държавните Институции, отговорни за безопасността на лекарствата.
Пиша Ви като лично пострадала от прилагането на Дентална Анестезия, при която зъболекаря ми постави упойката MEPIVASTESIN. Изпращам Ви снимка на карпулата на фалшивия препарат със залепено стикерче за наименованието и Марката „3М ESPE”, на която липсва Баркод на продукта. (би трябвало продукта да е на „3M ESPE AG -Germany , но не е). Въпросният фалшив препарат се оказа гибелен за здравето ми. Навлече ми сериозни проблеми със стомаха ,сърдечната дейност, кръвообращението, нервната система…….. Това си беше чиста отрова, с продължителни последствия върху организма, които не отшумяват вече повече от седмица.
Това, че отвсякъде ни заливат ментета е всеизвестен факт. Но когато става въпрос за Лекарствени препарати, които водят до редица увреждания, като странични ефекти, безхаберието на съответните Държавни Институции не може да бъде подминато или оправдано по никакъв начин.
Предлагат се фармацевтични опаковки, на които наименованието на препарата и производителя (разбирайте маркировката) са залепени със стикерче, без съответния Баркод , също както на „Френските” Парфюми –ментета.
(Изпращам снимка на опаковката.)
Надявам се този и други лекарствени продукти-ментета да бъдат спрени от продажба и иззети от вносителите и от стоматологичните кабинети, които ги прилагат на пациентите си. Цената на една карпула от продукта произведн в Германия е под 1 лев, за брой. Нима човешкия живот в България вече не струва и 1 левче ?
Надявам се да публикувате тема за лекарствата – ментета и още повече се надявам чиновниците от съответните отговорни инстанции да си свършат работата, за която им плащаме .
Поздрави – Александрова, гр. София

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *